Sinimustaliike ja vaaliohjelma

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Eri kysymys sitten onkin, saako niitä sanoa natseiksi. Vai käykö niinkuin persujen kanssa, että niitä ei saa sanoa millään. En kyl usko, et tuolla olisi osaavampaa johtajaporukkaa. Epäilen, et aika kuumapäisiä on.
Tämä on sitä porukkaa jotka ovat avoimesti läpinäkyviä natseilunsa kanssa, jos ei lasketa sitä "ostakaa meiän Vihtorin sinimustat paidat jotka ei mitenkään liity Lapuan Liikkeeseen t: ei-fasisti-täti"

Jos tuota puolueohjelmaa lukee niin mikä siinä on raikasta on rehellisyys, muutoin se on kuin rakkaudella fermentoitu kananmunapieru -30 luvulta.

Tulee mieleen Surströmming. Kai siitä jotkut oikeasti nauttii.
 
vierailija
Missä on vihreiden lähimmäisen rakkaus? (ja aito kiinnostus suojella meidän luontoa)
Muun muassa vihreiden vuoksi voimme mahdollisesti sanoa Suomessa hyvästit hyvinvointivaltiolle - sekö palvelee maatamme parhaiten? Mitä sitten tapahtuu suomalaisille heikompiosaisille, joita olemme halunneet kannatella?

Vihreille vinkkiä: aloittakaa tämän maan ihmisistä ja luonnosta. Ette ole hoitaneet asioita kuntoon täällä, ja jo, te kiiruhdatte työntämään veronmaksajien selkänahasta revityt eurot muihin maihin ja käytätte energiaanne muuhun kuin suomalaisten veronmaksajien/heikko-osaisten hyväksi! Ja lisäksi - kasvatatte Suomen velkataakkaa ja hassaatte velkarahat muuhun kuin suomalaisten hyväksi!

Käsittämätöntä!
Vihreät ymmärtävät, että suomalaiset elävät yhdellä ja samalla pallolla kaikkien muiden kanssa. Luonto ei välitä rajoista. Tuulet, sateet ja merivirrat tuovat ja vievät saasteet, aurinko kuivattaa globaalisti jne. Markkinatkaan eivät välitä enää rajoista.

Mutta osa toimista vihreiden ehdotuslistalla tuskin auttaa muuta kuin laastarina avomurtumaan.

Ääni puolueelle joka ei yritä pelastaa ottamalla kaikki avuntarvitsijat kotiinsa. Ja joka samalla ei kuvittele poteroitumisen omaan kotiin pelastavan hyökyaallolta. Ääni ei siis mene vihreille eikä perussuomalaisille - saati todellisuudesta irtautuneille sinimustille.
 
vierailija
Tietysti jos kuvitelee, että kaikki maailman ihmiset ovat samanlaisia ja millään paitsi ympäristöllä on merkitystä, voi ohjelma kuullostaa hullulta. Sitten kun perehtyy älykkyystukimuksiin, adoptio-ja kaksostutkimuksiin, ihmisen evoluutiohistoriaan, ihmisryhmien välisiin eroihin kalloissa, aivojen koossa tai ylipäätään aivorakenteen merkitykseen kognitiivisissa kyvyissä, alkaa ehkä hieman kyseenalaistamaan nykyistä vallitsevaa dogmaa. Ihan katselmus ympäri maailmaakin antaa viitteitä tästä. Tietysti voi uskoa, että paha valkoinen mies on tuhonnut kaiken ja siksi käytännössä kaikki alueet joissa mustat ovat enemmistö ovat mitä ovat, oli ne entisiä kolonialistisia valtioita tai ei, oli ne valkoisten valmiiksi rakentamia tai ei, niin käytännössä kaikki ovat kuin Afrikka

Toinen asia on luottamus ja koheesio, esimerkiksi Robert Putnamin haastateluiden mukaan monietnisyys heikentää yhteisön luottamusta, tätä kautta yleisesti koheesiota, yhteistyötä ja hyvinhointia. Tämä korreloi myös hyvin rikollisuuden ja korruption kanssa ja kyllähän kaikki sen tietävät millaisia maita esimerkiksi keski- ja Etelä Amerikan valtiot ovat, etenkin Brasilia. Myös USA:n osavaltioista voi hyvin nähdä kehityskulkuja integraatio-white flight- ghetto...
 
vierailija
Tämä on erittäin tervetullut puolue Suomen puoluekentälle, toivottavasti saa kerättyä tarvittan määrän kannattajakortteja nopeasti.
Puolueohjelma on erittäin kattava ja asiallinen.
Meidän perheeltä tulee täysi tuki!
 
N88.
Oikeusministeriö on hyväksynyt yleisohjelman ja kannattajakorttien kerääminen alkoi tänään:
 
vierailija
Raportti 👇https://www.agenda.fi/Rapport/varfor-forvantas-bara-vi-anpassa-oss/#report-start

Raportti: Suomalaisten pitäisi sopeutua ulkomaalaisiin – ei päinvastoin

https://www.kansalainen.fi/raportti-suomalaisten-pitaisi-sopeutua-ulkomaalaisiin-ei-painvastoin/

Raportissaan Ajatushautomo Agenda nostaa esiin ongelmalliseksi väitetyn asian: suomalaisten on vaikea luottaa ulkomaalaisiin ja avautua heille. Raportin mukaan kotouttamisen perusteluja pitäisi muuttaa niin, että suomalaiset kotoutuisivat omaan maahansa.

Pääministeri Sanna Marinin johtama naisvaltainen Suomen hallitus on suunnitellut tuovansa maahan 50 000 uutta ulkomaalaista työntekijää vuoteen 2030 mennessä maan työvoimapulan korjaamiseksi. Hallituksen mukaan ulkomaalaisten työntekijöiden tuonti ei ole ongelma sinänsä, vaan ongelma on siinä, että suomalaiset eivät ole samaa mieltä ja suhtautuvat ulkomaalaisiin varsin epäluuloisesti.

Ajatushautomo Agenda, joka kuvailee itseään seuraavasti: ”liberaali ajatushautomo, jolla on vahvat pohjoismaiset ja eurooppalaiset juuret.”, on sopivasti julkaissut raportin ”Miksi MEIDÄN odotetaan vain sopeutuvan?”. Raportin tehtävänä oli kehittää strategia, jonka avulla ulkomaalaiset työntekijät voivat menestyä Suomessa ja siten pysyä maan työmarkkinoilla. Raportin opetus – mikä ei yllätä – on jo vanha, tuttu lause: ”Suurin ongelma on rakenteellinen rasismi”.

Ingrid Biese, sosiaali- ja kunta-alan ”korkeakoulututkija”, kirjoitti raportin yhdessä toimittaja Jeanette Björkqvistin kanssa. Sen lisäksi, että naiset tukeutuivat ”tutkimuksiin ja tilastoihin”, he haastattelivat Suomessa työskenteleviä ulkomaalaisia työntekijöitä ja ulkomaalaisia työntekijöitä työllistäviä työnantajia. Haastattelujen, ”tutkimuksen ja tilastojen” perusteella Biese tekee odottamattoman johtopäätöksen:

– Me kaikki olemme rasisteja tietämättämme. Yhteiskuntamme on rakennettu rasistiselle perustalle, ja vaikka tarkoitamme hyvää, emme aina ymmärrä rakenteita.

Suomalaisten pitäisi ”oppia ymmärtämään paremmin” ihmisiä, jotka heidän on pakko ottaa vastaan

Raportin mukaan kotouttamisajattelu pitäisi kääntää täysin päälaelleen: suomalaiset pitäisi kotouttaa ja keskustella vain siitä, miten suomalaisten pitäisi sopeutua, jotta ulkomaalaiset viihtyisivät paremmin.

Suomeen vuonna 2015 tullut afrikkalaisnainen Harriet Okumu-Nisula kertoo ruotsinkieliselle Svenska YLE:lle, että asenneilmapiiri vaikeuttaa maahanmuuttajatyöntekijöiden elämää. Hän uskoo, että ainoa ratkaisu on luottamuksen luominen ihmisten välille. Hän ehdottaa yksinkertaisia asioita, kuten luontoretkiä ja yhdessä tekemistä töiden jälkeen. Toisena, oletettavasti pakollisena ratkaisuna hän ehdottaa ”kulttuurienvälistä koulutusta” työpaikoilla. Ruotsinkieliselle YLE:lle hän sanoo:

– Suomalainen kulttuuri perustuu rehellisyyteen ja luottamukseen, miten saamme suomalaiset avautumaan ja luottamaan ulkomaalaisiin? Mielestäni meidän on aloitettava kulttuurienvälinen koulutus työpaikoilla.

Sattumoisin ei ole minkäänlaista keskustelua siitä, miten maassa suomalaisten syntyvyyttä voitaisiin lisätä. Valtiovalta näyttää kuitenkin olevan tyytyväinen mihin tahansa syyhyn, jonka se voi kaivaa esiin lisätäkseen väestönvaihtoa. Suomen syntyvyys on yksi maailman alhaisimmista, sillä vuonna 2021 naista kohden syntyi vain 1,37 lasta.
 
vierailija
LEVELI #66 - Tuukka Kuru & Sinimusta liike | PODCAST (1t 54min)
Vieraana Sinimusta Liikkeen PJ Tuukka Kuru.
https://m.youtube.com/watch?v=-iSmNiPdVP8

1:30 Sinimusta liikkeen esittely
4:15 Mistä ajatusmaailmasi on syntynyt Tuukka Kuru
6:10 Mitä etnonationalismi tarkoittaa
8:03 Esimerkki etnonationalistisesta valtiosta
9:50 Saisiko ulkomaalaiset tulla töihin Suomeen?
12:15 Miksi valkoisilla ei saisi olla etnovaltiota
13:30 Tulisiko Suomeen etnisyyteen perustuva rekisteri?
17:00 Miksi suomalaiset luokitellaan valkoisiksi?
20:15 Miksi kansakunnat eivät saa olla ylpeitä itsestään
22:27 Onko kukaan kysynyt saamelaisten mielipidettä sinimusta liikkeestä
23:00 Mikä on pahin pelkosi mitä Suomelle voisi tapahtua
24:37 Mitä haluaisit sanoa sellaiselle ihmiselle joka sanoo että "rodulla ei ole väliä"?
26:12 Onko tässä joku agenda meneillään?
28:35 Mistä ja ketkä ovat teitä kritisoineet
30:05 Millä tavalla sinimusta liike eroaa perussuomalaisista?
35:28 Mikä on sinimusta liikkeen näkemys pornosta?
47:00 Miksi haluatte kieltää prostituution
50:45 Onko teillä kristilliset arvot?
55:15 Pienten puolueiden ongelmat. Onko teillä ollut ongelmia saada homma käyntiin?
1:00:20 Mahdollinen yhteistyö muiden puolueiden kanssa
1:01:45 Kirkko & kaupunki lehti: Suomen uskonnolliset johtajat sanoutuvat irti Kurusta ja julistavat rasismin synniksi
1:04:35 -
1:05:15 Mikä teidän puolueessa on fasistista ja mitä se ylipäätään tarkoittaa?
1:09:10 Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston puheenjohtaja
Yaron Nadbornik valittaa sinimusta liikkeestä
1:10:50 -
1:13:45 Tuukka Kurun kanta vaaligallupiin
1:16:40 Mikä EU kanta teillä on?
1:17:05 Mikä on sinimustien kanta kryptovaluuttoihin
1:19:50 Katsojan kysymys: Tekeekö Tuukka hommia liikkeen parissa kokopäiväisesti
1:20:00 Onko Tuukka kokenut häirintää mielipiteidensä vuoksi
1:21:18 -
1:24:20 "Pelottava graafi" väestökehityksen muutoksista
1:32:40 Kantasi psykedeeleihin
1:40:15-1:50:35
Oliko ennen ihmiset onnellisimpia
 
vierailija
SML piirisihteeri oli ukrainassa taistelemassa venäläisiä vastaan:

”Päässä suhisi ja teki kipeää” – Panssarivaunun vammauttama Kielletyt Kirjat -kauppias Ville Nurmela kertoo Ukrainan sodan kokemuksistaan

Kansalainen lehti
 

Yhteistyössä