Simaresepti hakusessa ūüėč

vierailija
Sangollinen vettä, paketti fariinisokeria, purkki (500 g) hunajaa, nökäre hiivaa, sitruunaa.
Liuota sokeri ja hunaja kuumaan veteen, Lisää viileämpää vettä niin paljon, että sangollinen on noin kädenlämpöistä. Liuota hiivanokare tilkkaan kädenlämpöistä vettä ja sekoita koko satsiin. Purista sekaan parin sitruunan mehu ja viipaloi vielä pinnalle pari situuna.
Sitten voit kokeilla erilaisia mausteita. Vadelma antaa kauniin värin ja hennon maun, mustaherukka tummemman värin, mutta yllättävän vähän väriä. Lakkaa meinasin kokeilla seuraavaksi. Ja marjat laitan suoraan pakastimesta alussa sinne kuuman veden sekaan, että sulavat, ja keräilen pois ennen pullotusta. Siivilän läpi kannattaa pullottaa, että ei ole sima täynnä siemeniä.
 
Sangollinen vettä, paketti fariinisokeria, purkki (500 g) hunajaa, nökäre hiivaa, sitruunaa.
Liuota sokeri ja hunaja kuumaan veteen, Lisää viileämpää vettä niin paljon, että sangollinen on noin kädenlämpöistä. Liuota hiivanokare tilkkaan kädenlämpöistä vettä ja sekoita koko satsiin. Purista sekaan parin sitruunan mehu ja viipaloi vielä pinnalle pari situuna.
Sitten voit kokeilla erilaisia mausteita. Vadelma antaa kauniin värin ja hennon maun, mustaherukka tummemman värin, mutta yllättävän vähän väriä. Lakkaa meinasin kokeilla seuraavaksi. Ja marjat laitan suoraan pakastimesta alussa sinne kuuman veden sekaan, että sulavat, ja keräilen pois ennen pullotusta. Siivilän läpi kannattaa pullottaa, että ei ole sima täynnä siemeniä.

Oo hei varovainen. Siis ku lakassa on, samoin ku puolukassa, on itsessään bentsoehappoa joka estää käymistä.
 

Yhteistyössä