Silikonit ja imetys

  • Viestiketjun aloittaja "mammax"
  • Ensimmäinen viesti
"mammax"
Laitoin lasten teon jälkeen itselleni silikonirinnat. No, nyt on alkanut tuntumaan, että josko tuota vielä sittenkin sen yhden lapsen tekisi. Mutta miten se imetys tulee onnistumaan vai onnistuuko ollenkaan? Nimittäin aina kun vauvan syntymän jälkeen on maito noussut rintoihin, on olo ollut ilman silikonejakin ku "Dolly Barttonilla" :D Mitenhän tuo käy, jos nyt sitten vielä siihen hommaan lakaisi? Onko kellään kokemuksia?
 
"aapee"
[QUOTE="noo";24247937]Ensinnäkkii on typerää laittaa mitään silikoneja ennen kuin on 50 kymppinen.
Kenellä sen alle olis tarvista kohottaa mitään?[/QUOTE]

Eiköhän noi saa laittaa vaikka parikymppisenä jos niin haluaa ja katsoo sen tarpeelliseksi! Mä en pyytänyt kommentoimaan, milloin ne "saa" laittaa vaan sitä, että miten ne toimii imettäessä?
 
"..."
Joskus silikonien kanssa imetys ei onnistu. Itsellä onnistui ja suurimmalla osalla onnistuu. Kyllähän ne turpoaa ne rinnat kun maito nousee. Tuntui, että useemmin sai imettää ettei tuu mitään rintatulehdusta tms. Rinnat ei kestäneet niin paljon maitoa kuin "tavalliset" rinnat, siis tulivta täysnäisen tuntuisiki aiemmin.
Ja siis minulle on laitettu silikonit koska molemmat rinnat on poistetu syövän takia eli siis ei siksi että halusin isommat rinnat tms.
 
"aapee"
[QUOTE="...";24248353]Eikös joku julkkis Big brothersissa väittänyt että joka toisella naisella on silikonit :D Olikos se Martina?[/QUOTE]

ei tartte mennä ku Ruottin puolelle, niin jo on paljon yleisempää tämä touhu naisilla.
 
"marianne"
Ei silikonit imetystä haittaa... Rintani suurenettiin viisi vuotta sitten the look klinikan kautta tallinnassa. Joissakin tapauksissa kyl joutuu korjaamaan niitä imetyksen jälkeen. T. 2 lasta silikoneilla imettänyt ilman korjauksia! :)
 

Yhteistyössä