Sijoitusasiantuntijat Milanna85? ja m1es? A-puu-va, kannattaako tää........

  • Viestiketjun aloittaja nimim epätietoinen
  • Ensimmäinen viesti
nimim epätietoinen
Suomen hallitus poissa tolaltaan uuden maanalaisen pankkijärjestelmän löydyttyä.

Mies talletti 250 euroa salaiselle pankkitilille… ja huomasi summan kasvaneen yli 886 000 euron suuruiseksi

Voit liittyä maanalaisen pankkijärjestelmän jäseneksi, joka on tullut viimeaikoina suosituksi Suomessa. Ja mikä ihmeellisintä, jopa nykyaikaisen “emme maksa mitään” -korkokulttuurin vallitessa pienikin talletus voi kasvaa tällä tilillä omaisuudeksi.

Esimerkiksi, nuori mies nimeltään Antti Tahvanainen talletti 250€ tämän tyyppisele tilille ja kertoi toimittajille suurenmoisesta havainnostaan:

“Menin joka aamu nettiin… ja näin tilin kasvaneen!”

Antti oli ihmeissään hyvästä onnestaan. Neljän kuukauden kasvun ja miltei olemattoman vaivan jälkeen hänen tilinsä saldo oli kasvanut yli 886 000 euron suuruiseksi. Kaikki tämä alle 300 euron talletuksella.

Ja salaisuus on tämä: hän ei sijoittanut rahojaan ulkomaanvaluuttaan tai offshore-pankkiin. Hän ei ostanut osakkeita tai muita tavallisia sijoitustuotteita, joita pankit möivät meille ennen vanhaan. Se mitä Antti teki rahoillaan on jotain, jota en ole nähnyt 20 vuoden taloustoimittajan urani aikana.

Välittömästi luettuaan tästä tapauksesta päätoimittajan valtuutti 15 tunnettua taloustoimittajaa tekemään kokonaisvaltaisen tutkimuksen tästä uudentyyppisestä pankkitilistä.

Mitä tutkimuksemme paljasti järkytti meitä. Ja luulen, että tulokset tulevat järkyttämään myös sinua.

Yli 300 000 suomalaista, melkein maan jokaisesta kaupungista, ovat avanneet tilin. Nyt nämä ihmiset ovat todistamassa talletustensa huikeaa kasvua. Eräs heistä, Jukka Kähö, talletti 1000 € tililleen ja seurasi sen kasvavan miltei 5,7 miljoonaan euroon. Tai Kaisa Saarakkala, joka osti 325 m2 huvilan Uudesta-Seelannista.

“Jokainen tällaiselle tilille vuonna 2010 talletettu 500 euroa on muuttunut tähän päivään mennessä noin 454 miljoonaksi euroksi! Täysin vapaata tuloverotuksesta!”
Asiantuntijat ovat yksimielisiä siitä, että pelkästään siirtämällä pienen summan rahaa tällaisella 100% ilmaiselle, turvalliselle ja täysin yksityiselle tilille tulet ansaitsemaan 50 kertaa enemmän kuin mitä tavallinen säästötili, osakesijoitus tai muu tulee kasvamaan korkoa.

Mistä tiedät sopiiko tämä ‘maanalainen’ tili sinulle? Itse asiassa et tiedä, mutta jos sinulla on 250€-1000€ tililläsi, on sinulla moraalinen velvollisuus perhettäsi kohtaan – oman ja tulevien sukupolvien hyvinvoinnin takia – ottaa selvää yhdestä tällaisesta tilistä.

Miten kasvatat vaurauttasi 2000-luvulla?
Tällainen uuden tyyppinen pankkitili ilmestyi ensi kertaa vuonna 2009, pian vuoden 2008 pankki-, kiinteistö- ja luottokriisin jälkeen. Ei ole salaisuus, että tuolloin ihmiset pelkäsivät mitä finanssijärjestelmälle tulee tapahtumaan. Tästä syystä tämä maanalainen pankkijärjestelmä alkoi saada suosiota.

Ja tavallisesta pankkijärjestelmästä poiketen tämä järjestelmä ei ole minkään tietyn maan hallituksen alainen. Sitä ei ole sidottu mihinkään yksittäiseen valuuttaan eikä pankkiin. Se on näin sanoen täysin suojattu kriiseiltä.

Mutta mikä on todella ihmeellistä on, että nämä tilit tekevät tavallisista ihmisistä ympäri maailmaa rikkaita. Olitpa rakennustyöntekijä, sairaanhoitaja, sihteeri tai vaikka työtön. Yksinkertainen viime kuuna alussa tehty 500 euron talletus on tähän päivään mennessä kasvanut 26000 euroon.

Keräämämme aineisto osoittaa, että tämä uusi maanalainen pankkitili voi tehdä enemmän miljonäärejä tulevana vuonna kuin mitä Google teki päivänä kun se julkaistiin. Ajattele tätä; vuonna 2013 vain noin 100 000:lla ihmisellä oli tällainen maanalainen pankkitili. Tänään yli 14 miljoonaa ihmistä käyttää uutta maanalaista pankkijärjestelmää.






https://naturfy.com/nordic-economies/?link=-_fLzmQTiGW8Kzzn2dlqRoMhHhU0ETtpD9i5cSB-zrQ=&fbclid=IwAR3pBMaxdObY_nQ_iDgRNppCsP7aBHJg2_675FexxFiLPSGqz602P2C-G78

=====================================================

sivu väittää lailliseksi!

jos nyt vaikka satasen laittais
 
vierailija
Jokohan Wincapitan Hannu sai valmiiksi sen mp3-soittimen, joka ennusti osakekurssit tarkalleen basson ja diskantin avulla? Mietin vaan, että jos kehitystyö jäi kesken, niin tuollainen maanalainen pankkijärjestelmä voisi olla seuraava looginen askel.
 

Yhteistyössä