siittiöiden laatu

  • Viestiketjun aloittaja Tietämätön
  • Ensimmäinen viesti
-peukku-
\
Alkuperäinen kirjoittaja 13.11.2004 klo 20:01 Tietämätön kirjoitti:
Onko totta että jos rakastelee usein niin siittiöiden laatu huononee ja mitä se tarkoittaa, vaikeuttaako se lapsen saantia vai tuleeko lapsesta vammainen?
Laatu ei huonone, siittiöt eivät vähene eikä lapsesta tule vammainen. Jos rakastelette vaikka kolme kertaa päivässä, onhan selvää, että spermaa tulee kolmannella kerralla jo vähemmän. Mutta siittiöiden määrä on aikalailla vakio suhteessa sperman määrään, siis per mies, jos ymmärrät :)

Ja jos ihan älyttömästi rakastelette, toki voi olla ettei miehen siittiötuotanto pysy perässä, mutta ei luonto pyri korvaamaan vähäistä määrää huonolla laadulla tässä tapauksessa.

Ja kukaan ei tiedä syytä useaankaan vammaisuutta aiheuttavaan tekijään, mutta sen voin sanoa, että sekstailkaa ihan vapautuneesti :flower: Millään asennolla tai tekniikalla ei ole merkitystä sen suhteen, tuleeko lapsesta terve vai ei.

Vialliset siittiöt eivät juuri munasolua hedelmöitä. Kehityshäiriöt syntyvät alkio- ja sikiökaudella monen tekijän summana. Eri asia on tietysti geeniperimässä olevat sairaudet mutta se menee jo hiukan ulos aiheesta. Raskaudenaikainen seksi tai liikunta ei tutkimusten mukaan myöskään vahingoita lasta.

Joten onnea petipuuhiin :wave:
 
pikkukukka
ei siittiöiden laatu siitä huonone edeltävä kirjoittaja oli oikeessa. Oon jopa kuullu et miehelle olis hyväksi tyhjentää "pussinsa" tarpeeks usein, niin syöpäriski pienenee. Tai sit se oli niin et jos ei tyhjennä riittävän usein niin syöpäriski kasvaa. Minkä syövän niin en muista. Tulipa sekava juttu, no idea oli et usein vaan =)
 

Yhteistyössä