Menu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Menu
ETUSIVU
KESKUSTELUT
Aihe vapaa
Lapsen saaminen
Vauva ja taapero
Lapset ja teinit
Perhe-elämä
Seksi
Seksinovellit ja eroottiset tarinat
KÄYTTÄJÄT
OHJEITA
Kirjaudu
Rekisteröidy
Hae
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Kaksplussan Keskustelupalsta
Kirjaudu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Aihe vapaa
Siirapilla aidosti makeutettu perunalaatikko
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Vastaa viestiketjuun
Muistiinpanot
<p>[QUOTE="vierailija, post: 34142620"]</p><p>Löytyy imelletty naurislaatikko.</p><p></p><p></p><p><strong>Imelletty naurislaatikko</strong></p><p></p><p>Kun imelletty naurislaatikko valmistetaan yksinomaan nauriista, niin imeltäminen vaatii hiukan tarkkuutta. Naurislaatikon imeltyminen tehostuu ja varmistuu, kun naurislaatikkoon lisätään perunaa,</p><p></p><p>Ainekset:</p><p></p><p>niukasti keittovettä, vesi jää soseeseen.</p><p>2 kg nauriita</p><p>½-1 kg perunoita</p><p>4 reilua ruokalusikallista vehnäjauhoja. Perinteisesti on lisätty ruisjauhoa</p><p>n. 100 g voita</p><p>kermaa niin että saadaan sakean puuromainen sose. Osa nesteestä voi olla maitoa</p><p>2-3 teelusikallista suolaa</p><p>Voi maustaa tavallisen perunalaatikon tai lanttulaatikon mausteilla. Olisiko maustamatta paras.</p><p></p><p>Valmistusohje:</p><p></p><p>1. Pese nauriit ja perunat hyvin. Kuori ja paloittele nauriit kattilaan reiluiksi kuutioiksi ja halkaise isot perunat.</p><p></p><p>2. Kypsennä nauriit ja perunat kattilassa suolattomassa, erittäin niukassa vesimäärässä täysin kypsäksi. Valvo kypsymistä ettei vesi pääse loppumaan. Lisää tarvittaessa tilkka kuumaa vettä.</p><p></p><p>3. Soseuta nauriit ja perunat kuumina erittäin niukkaan keittoveteen.</p><p></p><p>4. Jäähdytä kuuma naurissose huolellisesti 72-76 asteiseksi.</p><p></p><p>5. Lisää jauhot vähitellen ja samalla sekoittaen 72-76 asteiseksi jäähdytettyyn naurissoseeseen. Mitään muuta ei saa lisätä. Laita kansi kattilaan.</p><p></p><p>6. Laita naurissosekattila noin 70 asteiseen uuniin. Anna imeltyä noin 2-3 tuntia. Sekoita imeltymisen aikana noin 2-4 kertaa. Maistamalla voit seurata imeltymisen edistymistä.</p><p></p><p>7. Lisää imeltyneeseen naurissoseeseen voi siivuina sulamaan. Lisää kermaa niin että saat notkean, mutta kuitenkin puuromaisen naurissoseen. Lisää suola. Tässä vaiheessa voit lisätä halutut mausteet - älä peitä kuitenkaan imelletyn nauriin makua. Sekoita tasaiseksi.</p><p></p><p>8. Laita naurissose voideltuun lasiseen tai posliiniseen uunivuokaan. Lisää pinnalle voinokareita ja korppujauhoa.</p><p>Paista aluksi noin 200 asteisessa uunissa. Kun pinta saa väriä ja sose alkaa kuplimaan, alenna uunin lämpötila noin 130-140 asteeseen, niin kupliminen rauhoittuu ja voit paistaa lähes täysiä vuokia. Näin saadaan mehevä imelletty naurislaatikko ja se ei korppuunnu pitkän paiston aikana. Ohut kerros laakeassa vuokassa kuivuu ja korppuuntuu pitkän paistamisen aikana helposti.</p><p></p><p>9. Imellettyä naurislaatikkoa paistetaan noin 3-4 tuntia.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="vierailija, post: 34142620"] Löytyy imelletty naurislaatikko. [B]Imelletty naurislaatikko[/B] Kun imelletty naurislaatikko valmistetaan yksinomaan nauriista, niin imeltäminen vaatii hiukan tarkkuutta. Naurislaatikon imeltyminen tehostuu ja varmistuu, kun naurislaatikkoon lisätään perunaa, Ainekset: niukasti keittovettä, vesi jää soseeseen. 2 kg nauriita ½-1 kg perunoita 4 reilua ruokalusikallista vehnäjauhoja. Perinteisesti on lisätty ruisjauhoa n. 100 g voita kermaa niin että saadaan sakean puuromainen sose. Osa nesteestä voi olla maitoa 2-3 teelusikallista suolaa Voi maustaa tavallisen perunalaatikon tai lanttulaatikon mausteilla. Olisiko maustamatta paras. Valmistusohje: 1. Pese nauriit ja perunat hyvin. Kuori ja paloittele nauriit kattilaan reiluiksi kuutioiksi ja halkaise isot perunat. 2. Kypsennä nauriit ja perunat kattilassa suolattomassa, erittäin niukassa vesimäärässä täysin kypsäksi. Valvo kypsymistä ettei vesi pääse loppumaan. Lisää tarvittaessa tilkka kuumaa vettä. 3. Soseuta nauriit ja perunat kuumina erittäin niukkaan keittoveteen. 4. Jäähdytä kuuma naurissose huolellisesti 72-76 asteiseksi. 5. Lisää jauhot vähitellen ja samalla sekoittaen 72-76 asteiseksi jäähdytettyyn naurissoseeseen. Mitään muuta ei saa lisätä. Laita kansi kattilaan. 6. Laita naurissosekattila noin 70 asteiseen uuniin. Anna imeltyä noin 2-3 tuntia. Sekoita imeltymisen aikana noin 2-4 kertaa. Maistamalla voit seurata imeltymisen edistymistä. 7. Lisää imeltyneeseen naurissoseeseen voi siivuina sulamaan. Lisää kermaa niin että saat notkean, mutta kuitenkin puuromaisen naurissoseen. Lisää suola. Tässä vaiheessa voit lisätä halutut mausteet - älä peitä kuitenkaan imelletyn nauriin makua. Sekoita tasaiseksi. 8. Laita naurissose voideltuun lasiseen tai posliiniseen uunivuokaan. Lisää pinnalle voinokareita ja korppujauhoa. Paista aluksi noin 200 asteisessa uunissa. Kun pinta saa väriä ja sose alkaa kuplimaan, alenna uunin lämpötila noin 130-140 asteeseen, niin kupliminen rauhoittuu ja voit paistaa lähes täysiä vuokia. Näin saadaan mehevä imelletty naurislaatikko ja se ei korppuunnu pitkän paiston aikana. Ohut kerros laakeassa vuokassa kuivuu ja korppuuntuu pitkän paistamisen aikana helposti. 9. Imellettyä naurislaatikkoa paistetaan noin 3-4 tuntia. [/QUOTE]
Esikatsele
Nimimerkki
Varmistus
Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: 5 1 8
Lähetä vastaus
Uusimmat
Luetuimmat
Kuumimmat
Uusimmat
Näytä kaikki
1.
Mielenterveyden takia eläkkeelle pääseminen?
Tänään 12:18
vierailija
3 Viestiä
Aihe vapaa
2.
Rahtihameen kahinaa ja etnistä värinääkö? Järvenpään ammuskelusta epäilty on parikymppinen nainen
Tänään 10:35
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
3.
Johnny Appleseedille: Ihastuttava ja taitava Barbin ili
Tänään 10:16
vierailija
3 Viestiä
Aihe vapaa
4.
Länsimaiset tiedustelupalvelut eivät jaa enää tiedustelutietoa Slovakialle, koska siellä on demarit pääministerinä ja pressana
Tänään 10:05
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
5.
Rasistinen KieliPuolue
Tänään 09:57
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
6.
Puten vasemmistokaiset kaasuputkimiehet pelaavat edelleen Puten pelikirjan mukaan
Tänään 09:48
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
7.
Ihan kamalaa, onneksi grillikipsat on keksitty
Tänään 09:40
viisikymppinen isoäiti
1 Viestiä
Aihe vapaa
8.
Parhaat ehdokkaat EU vaaleissa
Tänään 09:23
vierailija
9 Viestiä
Aihe vapaa
Luetuimmat
1.
Kela pakottaa elämäntapatyöttömät muuttamaan halvempiin vuokra-asuntoihin
Started by vierailija
Maanantai klo 14:33
Luettu: 1K
Aihe vapaa
2.
Rakastun yhä uudelleen ja uudelleen!😍🥰❤️
Started by Lispetti
Tiistai klo 09:28
Luettu: 993
Aihe vapaa
3.
"Tuo johtuu siitä, että Espanjan sosiaaliturva ei ole asumisperusteinen. Jos et tule omillasi toimeen, se on näkemiin."
Started by vierailija
Maanantai klo 00:04
Luettu: 941
Aihe vapaa
4.
Kukapa olisi uskonut? Nössöä toimittajaa Mika Tommolaa epäillään vaimonsa pahoinpitelystä 😢
Started by vierailija
Sunnuntai klo 10:46
Luettu: 620
Aihe vapaa
5.
Suomen presidentin ulkomaalaisella puolisolla on glamouria enemmän kuin kenelläkään puolisolla aiemmin
Started by vierailija
Tiistai klo 22:42
Luettu: 455
Aihe vapaa
6.
”Suomessa nuoret miehet kiinnostuvat kristinuskosta nyt tutkijan mielestä hämmästyttävällä tavalla.” Miksi heidän mielenterveytensä on romahtanut?
Started by vierailija
Sunnuntai klo 09:40
Luettu: 453
Aihe vapaa
7.
Mamiksi kutsuminen sängyssä
Started by vierailija
Sunnuntai klo 19:42
Luettu: 453
Aihe vapaa
8.
eilen olin ihan kamalassa tilanteessa
Started by viisikymppinen isoäiti
Maanantai klo 09:19
Luettu: 419
Aihe vapaa
Kuumimmat
Näytä kaikki
1.
Relaatio 55
Latest: TeeTee*
1 min sitten
Aihe vapaa
2.
Sairaanhoitaja myönsi että kolesterolilääkkeet aiheuttavat paljon pahoja sivuvaikutuksia ”Parempi olla ilman ja itsehoitaa ruokavaliolla”
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
3.
Karut työttömyysluvut julki: Maaliskuussa oli 60 000 työtöntä enemmän vuoden takaiseen verrattuna
Latest: vierailija
5 min sitten
Aihe vapaa
4.
K/B-komposti
Latest: vierailija
6 min sitten
Aihe vapaa
5.
-’Sassolin kerrottiin kärsivän vakavasta komplikaatiosta, joka liittyy immuunijärjestelmän toimintahäiriöön’- Kummasti porukkaa putoilee 🤔 Rokotukset?
Latest: vierailija
13 min sitten
Aihe vapaa
6.
APOTTI-tietojärjestelmän osaajat
Latest: vierailija
16 min sitten
Aihe vapaa
7.
Allergioista tietävät, olis kysymyksiä
Latest: vierailija
17 min sitten
Aihe vapaa
8.
Aikamoinen puutarha
Latest: vierailija
19 min sitten
Aihe vapaa
Yhteistyössä
Aihe vapaa
Siirapilla aidosti makeutettu perunalaatikko
Ylös
Bottom
+ Aloita uusi keskustelu