"Shokkigallup: Donald Trump voittaisi Joe Bidenin"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mitä hyötyä siitä kannatuksesta nyt on, jos hänen kannatuksensa on nykyään niin surkea ja myös hänen varapressansa kannatus?
Kävihän se Trumpin kannatuskin välillä ihan pohjamudissa. Sitten kuitenkin vähän nosti sitä vaaleihin, vaikkei se sitten lähellekkään riittänyt. Aika usein hallitsijan suosio ehtii vaihdella valtakauden aikana.

Erikseen sitten diktaattorit, jotka pitkään vallassa ollessaan usein ovat suhteellisen suosittuja. Kansa vaan tottuu Putiniin sun muihin.
 
Saapa nähdä, saako Kamala Harris pestin heti vuodenvaihteessa. Joe vaikuttaa olevan pian hoitokotikunnossa, avustajat eivät uskalla enää päästää häntä ääneen.
En oikeasti ymmärrä miten kukaan ei teettänyt tälle seniilille mitään soveltuvuustestiä! Eihän nyt kukaan noin aivotoiminnaltaan vajaa voi toimia presidenttinä!
Potus B hännystelijöineen on saanut aikaan kamalaa tuhoa!
Enkä edes usko, että Biden on ollut kovinkaan monissa päätöksissä mukana, eli olisiko suotavaa, että joku muu Harrisin sijaan ottaisi pestin loppuajaksi.
Joku fiksu jolla ei ole ollut osaa eikä arpaa näihin viimeisimpiin skandaaleihin ja joka vastustaa Biden/Harrisin hölmöjä linjauksia.
 
Viimeksi muokattu:
Senki hormoonihirviöt sinä ja m1es.
Toinen suunnittelee jo varmasti teippiä tämän rouvaparan silmiin ja metrin verran narua nenuun ja sinä varmasti läähätät siellä vieläkin koska jotakin kohinaa kuuluu tänne asti!
Tulsin perimästä on aika paljon Tyynenmeren saarilta (Samoalta), siis hyvin lännestä tai hyvin idästä riippuen siitä, mistä asiaa katsellaan.

Place of Birth: Leloaloa, Tutuila, American Samoa, U.S.

Date of Birth: April 12, 1981

Ethnicity: Samoan (roughly over one quarter), German, as well as small amounts of English, Irish, Scots-Irish/Northern Irish, Scottish, remote Welsh and Cornish.
 

Yhteistyössä