sekundat hoi

  • Viestiketjun aloittaja aisa2
  • Ensimmäinen viesti
aisa2
Löytyykö täältä muita sekundäärisestä lapsettomuudesta kärsiviä?
Me ollaan jo reilu vuosi toista yritetty, nyt muutamassa kierrossa ollut clomit ja pregnyl, mutta ei tulosta. Ensimmäinen lähti luomusti reilun puolen vuoden yrityksen jälkeen, joten aika helposti. Alkaa jo hieman masentaa ja ahdistaa nämä ainaiset pettymykset. Olisi kiva jos joku jaksaisi jakaa ajatuksiaan, ja luoda uskoa että voi vieläkin tärpätä.
 
Ei kivaa, hommasta menee vähän maku.
Meil meni ekaa "tehdessä" 4 vuotta, clomikuuritkin oli tosin ei apua. Tulikin sitten perinteisellä tyylillä. Poitsu täyttää 9 ja toista ei ole kuulunut, clomikuuri ollut kolmeen kertaan.
Mutta, ei olla heitetty hanskoja tiskiin. Koitettu unohtaa vaikka tosin lääkärit on sanoneetkin että ei tartte kuunnella muiden lohduttavia sanoja jotta unohtakaa asia niin lapsi tulee. Sillä ei ole kuulema mitään tekemistä lapsen alulle saamisen kanssa ajatteleeko asiaa kuinka paljon vain =) Sitä paitsi naisena se on äärimmäisen vaikeaa olla ajttelematta, kun joka kuukausi muistutetaan.

Tsemppiä teille ja muistakaa "pylsiä" myös ei lapsenteko mielessä :hug:
 
:wave:

Tässä ollaan vauvakuumeen kourissa oltu viime vuoden toukokuusta saakka. Tutkimuksissa ollaan käyty ja hoidot suunniteltu sen mukaan.
Tässä olen viimeisimpiä piinapäiviä kärvistelemässä. Uskonpa että kohta tulee jo selvyys -ei tärpistä taas. :kieh:
 

Yhteistyössä