Seksiä kuntosalilla

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kesäkuisena aamuna heräsin aamuyöllä lintujen kiihkeään lauluun kun ikkuna oli eilisen alkukesän ensimmäisen hellepäivän jäljiltä unohtunut auki. Keitin kahvit ja hörpin sen sängyssä odotellen koiran heräämistä. Ulkona alkoi olla valoisaa vaikka kello oli vasta puoli viisi. Koiraa ei aamu-ulkoilu vielä kiinnostanut vaan se nukkui raukeana eteisen viileällä laattalattialla. Mitähän sitä tekisi kun ei väsytä yhtään...
Keksin että voinhan mennä salille, sisään pääsee jäsenkortilla 24h vuorokaudessa. Yleensä kävin siellä kaverin kanssa iltaisin. Vedin urheilutopin päälleni ja ohuimmat trikoot. Aurinko alkoi paahtaa jo lämpöä ja nyt ei haittaisi vaikka kyykätessä näkyisi läpi, tuskin siellä ketään edes on. Jo pukiessa aamuauringossa alkoi olla niin kuuma että päätin repäistä ja jättää alushousutkin pois. Trikoot ja vähän peittävämpi urheiluliivi, ne saa riittää. Heitin kuitenkin hupparin päälle muutaman kilometrin pyöräilymatkalle salille.
Pyörän satula tuntui jännältä ilman alushousuja. Aloin pohtia, mahtaako pyllyvakoni näkyä läpi vaaleista trikoista pyöräillessä... Eipä se haitannut kun ei ketään yhtä postiautoa lukuunottamatta näkynyt.
Sali näytti pimeälle. Siellä oli liiketunnistevalot, joten ketään ei ollut paikalla. Auringonpaiste ei salia lämmittänyt koska se oli kellarissa ja ihana viileys tuntui kehossa heti kun astuin sisään. Salin valot syttyivät yksi kerrallaan mennessäni naisten pukuhuoneeseen. Jätin hupparin naulaan ja vaihdoin kengät. Mistähän sitä aloittaisin... olin hieman hukassa ilman kaveria, joka piti kirjaa treeniohjelmastamme. Päätin aloittaa maastavedoilla, kun kerrankin kehtaisi harjoitella liikettä ilman painoja.
Toistaessani ensimmäistä lämmittelysarjaa kuulin oven käyvän. Kohdasta ei ollut suoraa näköyhteyttä ovelle. Kello oli tasan viisi, näköjään joku muukin aamuvirkku tuli salille.
Jatkoin sarjojani kun kulman takaa ilmeistyi minulle vieras mies. En ollut nähnyt häntä ikinä tällä salilla.
-Joku muukin aamuvirkku , hän sanoi hymyillen.
-Juu, on niin valoisaa, vastasin hieman varovasti samalla pyllistelessäni hänen suuntaansa.
Mies oli pitkähkö, varmaan 185cm ja sopivan lihaksikas. Hiukset oli ajeltu siististi ja musta t-paita ja shortsit loi hyvin tyylikkään kuvan tästä miehestä. Ikää oli vaikea arvioida, varmaan 35-45.
-Jos sulla ei ole kiire, niin haluaisitko varmistaa mun nostot sun sarjan jälkeen?, mies kysyi penkin luota.
-Joo-o. Toki jos siitä mitään apua on, vastasin.
Katselimme vaivihkaa toisiamme. Tiesin että trikoistani näkyi läpi, olin katsonut peilistä. Pyllistäessäni näkyi vakoni varjo ja se ettei minulla ollut alushousuja. Aloin nauttia tilanteesta. Sarjan viimeistä kyykkyä tehdessäni mies katsoi liikettäni pitkään ja röyhkeästi.
-Hyvä liikerata, hän sanoi. Haluatko tulla nyt varmistamaan?
Olin hieman hämmentynyt ja kiihottunut. Olimme kaksin salilla. En tuntenut miestä ja hän katsoi minua himoiten.
Menin varmistamaan. Mies makasi penkillä ja minä seisoin hänen päänsä edessä. Ekat nostot menivät hyvin, ei hän varmistusta tarvinnut. Hän katsoi rintojani alhaalta joka noston välissä. Aloin kostua. Hänen katseensa oli suorastaan röyhkeä.
-Haluatko kokeilla jotain mihin tarvitset varmistusta, voin auttaa, hän sanoi sarjansa jälkeen.
-En mä tiedä, pitäis varmaan venytellä kun koira pitää viedä kohta ulos.
-No voin auttaa siinäkin jos haluat apua....
En pystynyt vastaamaan mitään. Samalla olin vaivaantunut ja kiihottunut. Mumisin jotain ja menin salin takanurkkaan matolle venyttelemään. Mies oli koko ajan läheisillä laitteilla näköetäisyyden päässä. Hän katsoi koko ajan. Asia hieman häiritsi ja aloin katsoa takaisin. Huomasin että hänellä pullotti housuissa... Salin toisen puolen valot sammuivat. Ne syttyisivät vasta jos joku tulisi sisään. Tästä ei voisi jäädä kiinni, olen sinkku ja vapaa, mitä häviäisin? Päätin mennä virran mukana.
Laitoin kädet puolapuille vyötärön korkeudelle. Työnsin takapuolta taaksepäin selkä vaakatasossa. Kuulin askeleet takaani ja kädet takapuolellani.
-Saanko? mies kysyi
-Saat. Vastasin.
Mies kosketteli pyllyäni ja vyötäröäni. Hän otti kiinni trikoideni vuötäröstä ja veti ne pois takapuoleni peitosta. Tunsin miehen pullistuneen elimen pyllyäni vasten. Hän veti shortsit jalastaan ja hetken päästä tunsin elimen pään reisieni välissä. Värähdin himosta.
-Älä huoli, mulla on kumi, mies sanoi.
Kantaako joku salilla kumia mukanaan pohdin, mutta tajusin että mies tosiaan kävi jokin aika sitten pukuhuoneessa. Olin luullut että juomassa.
Mies tarttui vyötäröstäni ja ohjasi kaluaan sisään toisella kädellään. Oli jännittävää saada sisäänsä elin jota ei ole edes nähnyt. Olin koko ajan selin, kädet puolapuissa ja pylly esillä. Tajusin katsoa sivulle peiliin ja kohtasin miehen katseen. Koko seinän peittävästä peilistä näkyi kuin pornoleffan kohtaus. Kaksi tuntematonta salilla.
Mies työntyi sisääni ja olin haljeta. Hänellä oli todella suuri. Onneksi asento oli hyvä isollekin elimelle. Kosteuteni riitti liuuttamaan kondomin peittämää jättikalua sisälläni. En ollut ikinä saanut niin suurta. Siksi mies varmaan oli niin itsevarma.
Kalu liikkui sisälläni täyttäen sen joka sopukan. Tuntui taivaalliselta. En saa ikinä ensimmäisellä kerralla miehen kanssa mutta nyt se oli lähellä. Mies kumartui selkäni ylle ja tarttui rintoihini topin päältä. Hänen lantionsa liikkui omaani vasten ja tunsin kuinka hän läheni kliimaksia. Mies hidasti tahtia. Hän veti elimensä kokonaan ulos ja työnsi sitä hiljaa sisäänpäin sentti kerrallaan. Aloin olla lähellä ja hän kiersi kätensä vatsani kautta klitorikselle. Hyväillen kevyen pyörivin liikkein sain orgasmin pilluni kouristellessa hänen ison kalunsa ympärillä. Muutaman reippaan työnnön jälkeen myös hän sai. Hän nosti trikooni, pussasi pyllyäni ja poistui pukuhuoneeseen.
Olin hämmentynyt. Oli ihanaa ja jännittävää. Ja kalu oli ihanan iso. Haluan sitä lisää. Mutta mikä miehen nimi edes on?
Jäädessäni venyttelypaikalle keräämään itseäni salin eteisen valot syttyivät. Joku tuli salille.
Menin pukuhuoneeseen kiireesti, ihan kuin joku näkisi himoni, pistin hupparin päälleni ja kävelin ulos.
Avasin pyöräni lukkoa salin oven ulkopuolella kun mies tuli myös ulos.
-Ens viikolla uudestaan? hän kysyi.
-Joo, sain vain vastattua.
-Sama aika, sama paikka. Mies huikkasi ja nousi mustaan pakettiautoonsa. Sen kyljessä luki "Putket ja röörit rassaa Sujutus- ja putkityö Mattsson"

Näimme koko kesän samoissa merkeissä. Kokeilimme myös kuntosalin laitteita yhdessä ja kaikenlaista mielenkiintoista tuli keksittyä. Vain kerran salille osui samaan aikaan joku meidän kanssamme. Silloin hoidimme hommat nopeasti hänen työkalujensa joukossa pakettiauton tavaratilassa.
Syksyn tullen muutin toiselle paikkakunnalle, mutta numerot vaihdoimme siltä varalta että tulee huollon tarvetta...
 

Yhteistyössä