Sekä korona että koronakriittiset huvittavat

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Maahantullessa kaikille omakustanteinen pakkokaranteeni ja pakkotestit. Jokainen koronaviruksen tartuntaketju on tullut maahantulijan mukana maahamme, joten niiden jotka tartuntoja tuovat pitää joutua rajoitustoimien kohteeksi ei koko kansan.
 
vierailija
AP tässä on lähinnä hullu, hän ei ole vieläkään ymmärtänyt että passilliset ovat niitä varsinaisia koronalinkoja. Vrt esim tapaus Norjassa kun lähes kaikki tuplarokotetut ja passilliset juhlijat sairastuivat
 
vierailija
Nordea julkaisi 21.11.2021 koronakriittisen markkina-analyysin joka sai olla Nordean sivuilla vain 24.11. asti jolloin poistivat koska "ei edusta Nordean virallista kantaa".

Alla Iltalehden uutinen markkina-analyysin poistosta niin kukaan ei voi väittää ettei olis oikeasti ollut alunperin Nordean sivuilla.

Alla pätkä siitä Nordean poistetusta kirjoituksesta:
"It used to be "two weeks to flatten the curve", but somehow it has developed to "imprison the unvaccinated (or worse)". Lockdownistas have been on parade also over the past week, with “papers please”-systems being implemented in many countries to try to boost the injection rate. Ireland has implemented a semi-lockdown with a midnight curfew. Austria has not only decided to imprison the unvaccinated (albeit so far only in their homes), the entire country is now going back into a lockdown and a nationwide vaccine mandate is launched. The vaccine is apparently so good that you need to force people in to taking it. This is unlikely to work wonders for the lack of trust in the system."
 
vierailija
Nyt kannattaa käydä lukemassa viimeisintä tutkimustietoa Modernan ja Pfeizerin rokotteista. AstraZenecan veritulppien syistä ja mitä Suomessa tiedetään rokotteiden haittavaikutuksista nyt.
 

Yhteistyössä