Se on minä kuka teki aloituksen että olen nyt koditon!

Lapsi on siis hengissä mutta edelleen sairaalassa kun on saanut erittäin vakavat vammat, hänet kasattu voi suoraan sanoa, edelleen ei tietoa säilyykö jalkaa, rukoilen ja toivon että säilyy! Minulle käyny juuri muutos kun avauduin. Nyt asun uuden miesystävän kanssa, kenelle en halunnut avautua tästä koska tuntenut itseni luuseriksi, nyt olen hänen luona turvassa. Ehkä en pystynyt avautumaan kun hän on nuorempi kuin minä ja aina halusin olla vahva nainen muiden silmissä. Mua ei stressaa enää että menetin talon, rahaa, tavara! Se on vain materia. Tärkein kuka jää sun kanssa ja käy läpi ikävä matkaa, sekä tärkein on mun tytär ja muut lapset jotka väliaikaisesti toisessa perheessä. Koska romahdin kesäkuussa täysin, en kykynyt hoitaa edes itseni ja siihen sain apua se oli paras ratkaisu. 3kk lapsi vietti ajan teho-osastolla yli 50 leikkausta tehty se oli niin suoraan sanotusti paska aika. Ennen tätä olin vielä onnellinen, aloitin seurustella uuden ihanan komean miehen kanssa, koska meillä pitkään x miehen kanssa ei ollut mitään, kävin jopa kauneusleikkauksissa nyt olen aika erinäköinen, mut hyvä jälki mun kasvoille tehty, laihduin, laitoin 70cm pidennykset, no monet ei tunnista mut, ostin vuoden alusta iso ok talo lähellä merta, tuntu vielä vähän aika sitten oli kaikki täydellistä mut heti 1 kesäkuu toi paljon pahaa, mistä menin niin syvälle ja nopeasti, kaupan päälle mitä en kertonut tässä niin x mies kun se tiesi että on mulla uus miesystävä ja romahdin se kerennyt mun firman kautta aikamoisen tempun tehdä mistä menetin aivan aivan kaiken just materia, se käytti hyväksi juuri kun olin täysin rikki ja rikkonut mut entisestään enemmän. Mutta kiitos uudelle miehelle ja toivottavasti se on juuri se rakkaus joka kestäisi loppuun elämän asti, koska monta vuotta kärsinyt x suhdessa
 
  • Surullinen
Reactions: Echo ja Elena777
Kaikkea hyvää vaan ja jaksamisia vaikeassa tilanteessa. Linkitin eilen muutaman linkin, mutta mode ei näköjään halunnut niitä julkaista. Hyvä, että on katto pään päällä. Ulkona on aivan jäätävää tällä hetkellä.
 
Mua, toisaalta, hieman ihmetyttää, että miten menetit sekä talon että rahaa ja materiaa kun kuitenkin edelliset pari kuukautta kauppasi tsänkyjä, sohvaa, sohvapöytiä, koirankuppeja, mattoja, lamppuja ja vaikka mitä useammassakin kirpputoripaikassa facebookissa.

Lapsen puolesta, toki, olen pahoillani mutta kenen tavarat möit ja kenelle ne rahat menivät ellei sulle?
 
vierailija
Hui kauheaa, toivottavasti asiat järjestyy, ja erityisesti että nuori ihminen (tytär) kuntoutuisi vammoistaan.

Suomessa kyllä selviää vaikka välillä taloudellisesti huonosti menisikin. Tässä on nyt vaan tultu korkealta pohjamutiin - jos miettii sitä aiemoaa päivittäistä tuhlailevaa elämäntapaa miehen rahoilla. Ehkä siperia nyt opettaa toisenlaista tsloudenpitoa.
 
vierailija
Tarinaa on pitkä ja ikävä! 1 kesäkuuta mun 14 vuotia tytär hyppäsi junan alle olen ollut tästä lähtien erittäin masentunut! Menetin firman ja talon ihan kaiken! Kaks päivä ilman ruokaa! Tappelin Kelan kanssa pitkään, jo yli kuukaus työvoimatoimiston kanssa! Sossuun vast 14 päivä aika melko pari viikkoa! Miten tässä pärjään! Asunnon saan vast kun maksan yhden kuukauden erän! Kylmä ja huono olo! Itkettää. Mieli tekee päättää vaan päiväni! Lainan en saa mistään kun luottotiedot meni yrityksen kanssa (toiminimi). Mistä pyydän apua vaikka lainaa asuntoa varten ja ruokaan että just ja just pärjään 14 pv asti jos silloinkaan apua saan!? Maksan vaikka tuplat takaisin! Kun pyrin nousta jaloille tavalla tai toisella!
Tunnetko syyllisyyttä siitä mitä lapselliesi tapahtui? Hänen on täytynyt olla todella vaikeasti ahdistunut, masentunut ja toivoton päätyessään tuollaiseen tekoon 😢
 

Yhteistyössä