Se on minä kuka teki aloituksen että olen nyt koditon!

Tarinaa on pitkä ja ikävä! 1 kesäkuuta mun 14 vuotia tytär hyppäsi junan alle olen ollut tästä lähtien erittäin masentunut! Menetin firman ja talon ihan kaiken! Kaks päivä ilman ruokaa! Tappelin Kelan kanssa pitkään, jo yli kuukaus työvoimatoimiston kanssa! Sossuun vast 14 päivä aika melko pari viikkoa! Miten tässä pärjään! Asunnon saan vast kun maksan yhden kuukauden erän! Kylmä ja huono olo! Itkettää. Mieli tekee päättää vaan päiväni! Lainan en saa mistään kun luottotiedot meni yrityksen kanssa (toiminimi). Mistä pyydän apua vaikka lainaa asuntoa varten ja ruokaan että just ja just pärjään 14 pv asti jos silloinkaan apua saan!? Maksan vaikka tuplat takaisin! Kun pyrin nousta jaloille tavalla tai toisella!
 
vierailija

Olet ehkä jo kaikki mahdolliset asiat jo pohtinut, tässä linkki jos on joku keino jäänyt löytämättä.
 
Voiko tämä olla totta?!
Voi ei Milanna, oon niin pahoillani. En näe kunnolla kirjoittaa kun itku tuli. Ihan kamalaa teidän perheelle tapahtunut!!!😭

Suomi pitää huolta. Kriisiasuntoja on aina vapaana jos et muuten saa asuntoa. En mä turhaan veroja maksa, etkä sinäkään maksanut! Kirkolta saa myös apua.

Voimia koko perheelle!❤
Teet uuden nousun kun pääset jaloillesi.
 
vierailija
Saadakseen huomiota. Toki en tiedä onko ap:n tilanne totta vai ei.
No miksi hakea huomiota tällä tavalla? Siis mitä siitä huomion saamisesta saa?. Mut se mitä milanna täällä kertonut vuosia sitten on ihan erilainen tilanne. Aika kova paikka myöntää olevansa rahaton kun entinen elämä oli toisenlainen. Toivottavasti lapsi paranee kuntoon on kyl kamalaa.
 

Yhteistyössä