Sauli Niinistö joutuu taas puuttumaan asioihin, koska tytöt ovat lomalla

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
IS:

"Presidentti Sauli Niinistö varoittaa koronan toisesta aallosta: ”Jaksammeko taas rajoittaa olemistamme?”
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö varoittaa Facebookissa koronan toisesta aallosta.

Julkaistu: 16:23
Niinistö kirjoittaa uskovansa, että ihmiset jaksavat jälleen rajoittaa olemistaan ja pitää mielessään, mikä on itselle ja muille turvallista.

TASAVALLAN PRESIDENTTI Sauli Niinistö varoittaa Facebookissa koronavirusepidemian toisesta aallosta.

Keskiviikkona iltapäivällä julkaistussa viestissään Niinistö toteaa, että viruksesta tähän mennessä saatu tieto auttaa tekemään toisen aallon kohdalla oikeita päätöksiä.

Niinistö kirjoittaa uskovansa, että ihmiset jaksavat jälleen rajoittaa olemistaan ja pitää mielessään, mikä on itselle ja muille turvallista.

Niinistön viesti kokonaisuudessaan:

”Korona tekee toista kierrosta. Tunnemme pirulaisen, tieto auttaa tekemään tarvittavia päätöksiä ja hyvin toiminut terveydenhuoltomme on valmistautunut uuteen aaltoon.

Mutta entä kunkin oma käyttäytyminen? Jaksammeko taas rajoittaa olemistamme ja pitää koko ajan mielissämme, mikä on itselle ja muille turvallista. Jaksamme, sillä hellittäminen tuo vain turvattomuutta. SN”

Olli Ouninkorpi"
 
vierailija
Tänään A-studiossa Hus:n pomo sanoi toisen aallon alkaneen jo heinäkuyssa ja mitä tekivät meidän tytöt: poistivat käytännössä kaikki rajoitukset elokuun eka päivä...
 
  • Vihainen
Reactions: m1es
vierailija
Tänään A-studiossa Hus:n pomo sanoi toisen aallon alkaneen jo heinäkuyssa ja mitä tekivät meidän tytöt: poistivat käytännössä kaikki rajoitukset elokuun eka päivä...
Yle:

"Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin toimitusjohtajan Juha Tuomisen mukaan koronaviruksen toinen aalto on jo alkanut Suomessa.

– Se käynnistyi heinäkuun ensimmäisen viikon jälkeen. Siihen asti tartunnat laskivat tasaisesti, ja sen jälkeen tartunnat ovat tasaisesti nousseet, Tuominen sanoi keskiviikkoillan A-studiossa.

Tuomisen mukaan tartuntojen lisääntyminen liittyy ihmisten liikkumisen lisääntymiseen. Hän pitää kehitystä huolestuttavana ja ennakoi, että tartuntamäärien kasvu jatkuu, jos muutosta ihmisten käyttäytymisessä ei tapahdu.

– Ennusteeni on, että jos me jatkamme samalla tavalla, silloin meillä on ongelma käsissämme jo kuukauden kuluessa. Kyllä meidän täytyy jotakin tehdä, jotta me saamme nousukäyrän katkaistua."
 
vierailija
Presidentti Sauli Niinistö voisi opettaa hieman puoluekaveriaan EK-kokoomus Jyri Häkämiestä, joka aloitti älämölön kun Pekonen twiittasi etätyösuosituksen mahdollisesta palauttamisesta, mikäli koronavirusepidemian toinen aalto nousee edeelleen, kuten se nyt tekee kovaa vauhtia. Kapitalistin sanoin: Raha ratkaisee.

Etätyösuositus voi mennä taas uusiksi, sanoo ministeri – EK: Hallitus puuttuu vääriin asioihin
"Etätyösuosituksen sijaan hallituksen pitäisi kiinnittää huomiota testauskapasiteettiin ja matkustamista koskeviin ohjeistuksiin, sanoo EK:n Jyri Häkämies."

Testaukset eivät juuri tartuntoja vähennä, ja jopa nyt testauksissa on viiveitä ja muita ongelmia, kun uusia tartuntoja tulee 29 päivässä. Entä kun 3 viikon päästä niitä tulee 400 päivässä, kuten maaliskuussa tapahtui.

5.8.2020 alkoi virallisesti epidemian toinen aalto Suomessa. Rajoitukset poistettiin 5 päivää sitten ja koulut avataan 5 päivän päästä. Ei hyvältä näytä.
 

Yhteistyössä