Sara Siepin itkuinen tilitys

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Joskus seurasin Siepin ( ja sen kaverin Sabina Särkän) instaa, mut ei jaksa enää. Kropan esittelyä pienissä trikooretaleissa, ulkomaanmatkaa, biletystä, ruokakuva. Toista tuota 10 vuoden ajan.

Sit tänään vilkaisin Janni Hussin instaa. Vitsit että on monipuolisempi! Kyllä sekin kroppaansa esittelee, ja silläkin ulkonäköä riittää, mutta siistejä kuvia mukavien kuvatekstien kera työjutuista, kesästä, urheilusta, Jollesta, jne.
Semmoisia reippaita. Jolle saanut tasokkaan tyttöystävän ja Hjallis varmasti mukavan miniän.
 
vierailija
Seiskalle on tupsahdellut jo jonkin aikaa vinkkejä entisen Miss Suomen Sara Siepin, 30, aktivoitumisesta jälleen deittirintamalla. Lähteiden mukaan Sara on iskenyt silmänsä nuoreen miljonääriin.

Viimeisten tietojen mukaan parin deittailuun tuli ikävä särö, kun Sara kuuli miehen seurustelleen vuosia kohukaunotar Katrie Dalerin kanssa.

– Sara ei ollut asiasta lainkaan innoissaan, Seiskalle kerrotaan.

Saralta kysyttiin Instagramissa, haluaako hän rikkaan miehen.

Tarua. Haluan määrätietoisen miehen, jolla on kunnianhimoa, Sara kirjoitti Instassa.

:D
 
vierailija
Sieppi on kärsinyt liiallisen työnteon vuoksi myös vakavista terveysongelmista. Hän ei arkaile kertoa asiasta nuotion lämmössä viidakossa.

– On ollut kaikki sydänviat, burnoutit, kaikki univaikeudet. Huomasin, että siitä työstä ei enää nauti, vaan se on sellaista pakkopullaa, hän toteaa.
 
vierailija
Sieppi, Tukiainen, Torppa, Aitolehti.. Ihmiskunnan lakipiste saavutettu. Onneksi Elon Musk tekee yötä päivää töitä että saisi ammuttua nämä selfie-ammattilaiset Marsiin.
 
vierailija
Sara on lisännyt lomaltaan Instagramiin bikinikuvan, jonka kommentoinnin hän on joutunut lopulta sulkemaan kommenttikenttään ilmestyneen ”järkyttävän skeidan” vuoksi. Bikinikuvan tarkoitus oli kertoa matkustamisesta korona-aikana, mutta se saikin aikaan kohun aivan muista syistä.
– DM-boksini ja kommenttikenttäni räjähti kuitenkin aivan jostain muusta kuin matkustuksesta... Tisseistä, Sara kertoo kameralle.
– Onko tosiaan totta, että isorintainen nainen ei voi vuonna 2021 postata itsestään bikinikuvaa olematta järkyttävä tyrkky tai bimbo, Sara haastaa, ja jatkaa:
– Mä en ymmärrä, miten vieläkin tämmöisistä asioista pitää muistutella.
 
vierailija
Kai ne on ne julkisuuden tuomat paineet, vaan Sarahan ei todennäköisesti pysty olemaan pois julkisuudesta...hän elää omituisessa insta-kuva/tosi-tv/biletys/lehtihaastattelu -kuplassa jota hän kutsuu työksi. Jotenkin onttoa elämää...

Sara taitaa olla vainoharhainen. Luulee että insta-törkeyksien huutelijat pilaavat hänen maineensa, vaikka suurimmaksi osaksi hänellä on ihan hyvä maine.
Mutta jos on paljon tämmöisiä itkuavautumisia, niin ne kyllä romuttavat hänen mainettaan.
Kyllä moni missi saa lokaa niskaansa mutta ei itke sitä somessa.

En tiedä kuinka kauan Sieppi jatkaa tuota onttoa elämäänsä. Onko hänellä nelikymppisenäkin samaa, eli oranssit tissit väliajoin tiskiin... Jokin konkreettisempi työ ja sen jääkiekkoilijan löytäminen pelastaisi tuon missin imagon. Suomeksi sanottuna "sisältö".
Yllätys, kenen kommentti..
 
vierailija
Sara Siepin ja Alisa-siskon välit ovat totaalisen poikki - ex-missiltä itkuinen tilitys tv:ssä

Minulla on tosi haikea olo ehkä siitä, etten ole ollut tekemisissään siskoni kanssa ollenkaan, Sara kertoo sarjassa itkuisena.

Tämä on vähän arka aihe edelleen, kuten huomaatte. Kun se on niin tuore asia.
 
vierailija
Missitaustainen somevaikuttaja Sara Sieppi, 30, osaa nauttia myös estetiikasta. Sara kertoikin eilen (9.3.) Instagramissa 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan, ostaneensa hulppeat 100 euroa maksaneet kultaiset purkit keittiöönsä.

- Sit ostin myös sadan euron maustepurkit ja mietin, et teenkö virheen, mut eiii, onhan ne hienot. Suosittelen, Sara fiilisteli.

- Pippuri ja suola maistuu yllättävän hyviltä, Sara jatkaa
 
vierailija
Yritin kuvata meikkiyhteistyötä ja pesin meikit niin monta kertaa pois todetakseni itselleni, että nyt ei pysty. En tiedä mitä kerron asiakkaalle. ”Itketti tänään niin paljon, että meikit ei pysyneet naamassa” vai ”elämä on välillä niin paskaa, että just tänään ei kiinnostanut meikata”?
– Pettynyt itseeni, etten saanut sen verran kasattua omia tunteita, että olisin saanut työt hoidettua, sometytötä tekevä Sieppi suree.
 
vierailija
Sara Sieppi pohti pitkään peppukuvan julkaisemista: "Kuvaa ei ole käsitelty"
Vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi julkaisi tänään (16.5.) Instagramissa ulkonäköään koskevan päivityksen.

Saran päivitys koskee kuvaa, joka piti alun perin olla esillä jossakin Saran lukuisista yhteistyöjulkaisuista. Hän ei kuitenkaan käyttänyt kyseistä kuvaa.
- Kamerarullassa tuli vastaan tää kuva, jonka otin yhtä yhteistyöpostausta varten. En koskaan julkaissut sitä, koska musta se ois tuntunut siltä, et huijaan teitä. Kuvaa ei ole käsitelty (toki värejä muutan aina), mut oikeissa asennoissa ja kuvakulmissa kroppa voi näyttää liiankin eriltä, mitä se sit lopulta on. Okei, oon mä tehnyt kyykkyjä, mut en ihan niin paljoo, et se ois ihan koko ajan tollanen Kim K, Sara kirjoittaa.
 

Yhteistyössä