V
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Siis pastörointihan juuri tuhoaa listerian (ja monet muutkin bakteerit). Joten miksi pastöroidusta maidosta tehtyä juustoa ei saisi syödä?
Vai voiko se listeria sitten pesiytyä juustoon uudelleen jossain muussa valmistusvaiheessa?
THL:n sivuilta: "Listeriavaaran takia vältettäviä ovat --- pastöroimaton maito (esim. tilamaito) ja siitä valmistetut juustot; pehmeät juustot (home-, kitti- ja tuorejuustot, kuten brie, gorgonzola ja chévre)."
Hmm.. siis noita pehmeitä juustojako kuuluis välttää vaikka ne oliskin tehty pastöroidusta maidosta?
Tarkoititko aloittaja vuohenjuustolla sellaista tuorejuustoa? Kovia juustojahan ainakin saa syödä.