Kunnon pullia, mutta liian lähekkäin paistettu Ei näytä hyvältä kun ovat kantikkaita ja joka kantilta vielä kiinni toisissaan.Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 12:33 vieras kirjoitti:Miten niistä saisi tämännäköisiä?
http://images.google.fi/imgres?imgurl=http://static.flickr.com/69/175598053_fa926ac3fc.jpg&imgrefurl=http://www.blogigo.de/schneemaennchens_rezepte/pulla/3/&h=375&w=500&sz=221&hl=fi&start=4&um=1&tbnid=BrQHk2ODRiYngM:&tbnh=98&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dpulla%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dfi%26rls%3DGGLJ,GGLJ:2006-40,GGLJ:fi%26sa%3DN
Maistuuko hyvälle? Onko maussa eroa maitoon tehtyyn verrattuna?Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 12:38 vieras kirjoitti:Mä teen veteen enkä laita munaa taikinaan. Raesokeripaketin kyljessä ohje jolla teen. :wave:
Hyviä ovat! En mä ainakaan huomaa eroa, tosin itse harvemmin syön pullaa. Mut mies ahmii ja hän asiantuntijaAlkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 12:41 Tribaali kirjoitti:\Maistuuko hyvälle? Onko maussa eroa maitoon tehtyyn verrattuna?Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 12:38 vieras kirjoitti:Mä teen veteen enkä laita munaa taikinaan. Raesokeripaketin kyljessä ohje jolla teen. :wave:
Pitääpä sit kokeilla.... =)Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 12:43 vieras kirjoitti:\Hyviä ovat! En mä ainakaan huomaa eroa, tosin itse harvemmin syön pullaa. Mut mies ahmii ja hän asiantuntijaAlkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 12:41 Tribaali kirjoitti:\Maistuuko hyvälle? Onko maussa eroa maitoon tehtyyn verrattuna?Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 12:38 vieras kirjoitti:Mä teen veteen enkä laita munaa taikinaan. Raesokeripaketin kyljessä ohje jolla teen. :wave:
Minä teen aina taikinan ilman munia, voiteluun käytän ainoastaan munaa. Minusta on parempia ilman, mutta tuo on varmaan niitä makukysymyksiä, mistä on turha riidelläAlkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 12:43 vieras kirjoitti:Entäs kun on sellainen ohje jossa olisi 3 kananmunaa? Kumpi parempi tuo vai sitten kokonaan ilman kananmunia? Oottakos kokeillu? Makueroa?
Makuasia tietty, mutta kokeilepa ja tarkkailepa makua ja näköä kun ensi kerralla leivot. Tuorehiivalla tulee helpommin "vanhanaikaista" pullaa kuin kuivahiivalla.Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 13:19 Aaban kirjoitti:Olen eri mieltä tuosta hiiva-asiasta. Kuivahiivallakin voi saada hyvää pullaa aikaisiksi!
kanamuna kuivattaa pullaa.. toiset tykkää toiset ei. minä en koskaan kaytä munia pullassa..Alkuperäinen kirjoittaja 22.05.2007 klo 12:43 vieras kirjoitti:Entäs kun on sellainen ohje jossa olisi 3 kananmunaa? Kumpi parempi tuo vai sitten kokonaan ilman kananmunia? Oottakos kokeillu? Makueroa?