Etsisin ohjetta, mutten muista mikä sen italialaisen leivän nimi on, joka painellaan pellille ja siihen päälle voi laittaa vaikka rosmariinia, oliiviöljyä ja oliivejakin. Muistaako joku? *hymyilee*
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja Cinnamon Lee:Foccacia
Alkuperäinen kirjoittaja niuho:Nooh, itse asiassa Foccaccia mutta täällähän menee läpi mikä vaan![]()
Alkuperäinen kirjoittaja Candide:Miten tuo muuten lausutaan? Jos joskus joutuisi sen tekemään...*hymyilee*
Alkuperäinen kirjoittaja Teenu:Alkuperäinen kirjoittaja Candide:Miten tuo muuten lausutaan? Jos joskus joutuisi sen tekemään...*hymyilee*
"Fokkatsia"
Alkuperäinen kirjoittaja Teenu:Alkuperäinen kirjoittaja Teenu:Alkuperäinen kirjoittaja Candide:Miten tuo muuten lausutaan? Jos joskus joutuisi sen tekemään...*hymyilee*
"Fokkatsia"
Mutta tuo k ei ole selkeästi "tupla"... Äännät sen silleen italaiaisittain: fok(k)atsia
Alkuperäinen kirjoittaja Candide:Alkuperäinen kirjoittaja Teenu:Alkuperäinen kirjoittaja Teenu:Alkuperäinen kirjoittaja Candide:Miten tuo muuten lausutaan? Jos joskus joutuisi sen tekemään...*hymyilee*
"Fokkatsia"
Mutta tuo k ei ole selkeästi "tupla"... Äännät sen silleen italaiaisittain: fok(k)atsia
Millä kirjaimella siinä on paino?
Alkuperäinen kirjoittaja Teenu:a:lla. ja korjaus vielä, että tuo i ei oikeastaan edes äänny: "fok(k)atsa"