Sanna on taas uhriutunut

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Antakaa Sannan olla rauhassa. Ihmiset on kyllä niin perseestä. Vaaliehdokkaat saa kaikessa rauhassa tappaa opettajiaan ja tehdä ties mitä kamalaa, mutta Sanna ei saa tehdä yhtään mitään muuta kuin puhua politiikkaa, ja oikeastaan ei sitäkään.
 
Marin taisi itse syyllistyä ikäihmisten vihapuheeseen boomeri-postauksellaan. Mutta oikeastaan Marin vaikuttaa niin herkkähipiäiseltä, että hän kokee ihan kaiken itseensä ja ajamaansa politiikkaan kohdistuvan kritiikin vihapuheena.
 
vierailija
Jos nuori nainen on pääministerinä, kaikki häneen kohdistunut arvostelu kertoo naisvihasta.
Jos nuori nainen on pääministerinä, kaikki mistä häntä "syytetään", on muiden syytä.
Jos nuori nainen on pääministerinä, hänen toiminatatapansa ovat aina oikeita, Ger ower it.
Jos nuori nainen on pääministerinä, iäkkäämpien kritiikki kuitataan, Ok boomer.
Jos nuori nainen on pääministerinä, hänen täytyy saada toimia kuten 20 vuotiaat seksuaalisesti poikkeavat somejulkkikset, vaikka ikää olisi jo 36 vuotta.
Jos nuori nainen on pääministerinä, hänellä on oikeus kieltää mökille lähtö ja kesken pahimman koronapandemia antaa kehotus, nyt on aika bailata.
Jos nuori nainen on pääministerinä, hän kertoo koronapandemian rantauduttua suomeen, ei tässä mitään spektaakkeleja olla järjestämässä.
Jos nuori nainen on pääministerinä, hän toivottavasti on pääministerinä viimeisen kerran, ennen kuin ostaa menolipun EU virkaan, tai lippuhan on jo ostettu veronmaksajien rahoilla. Olisiko tuo ollut 6 miljardia euroa vai mitä se oli?
Kallista on nuoren naisen pääministeriys, mutta eihän se ole tyhmä joka myy itsensä mahdollisimman kalliilla.
Seuraavalta ehdokkaalta voitaisiin kysyä huutokauppahuijarin sanoin, "sulla on kai tavaralles joku hinta mietittynä?
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija

Yhteistyössä