Sanna Marinin hallitus mokasi pahasti ulkomailla asuvien suomalaisten paluun

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Sukari meni Espanjasta palattuaan karanteeniaikana jopa MTV3:n Viiden jälkeen ohjelmaan ja useampi siellä joutui jäämään karanteeniin. Maailmanomistajamatkaajilta ei voi odottaa järkeä, joten valvottu pakkokaranteeni olisi ollut ainoa oikea vaihtoehto. Mutta liberaalissa löperölandiassa vähätellään, koska aina mennään jälkijunassa.
Espanjasta nyt massoina palaavat pitäisi laittaa 2 viikon pakkoeristykseen, koska ei ne noudata kuitenkaan suosituksia.
Millä oikeudella nämä Espanjaan muuttaneet nyt yhtäkkiä haluavatki takaisin Suomeen? Pysykööt nyt siellä, kun sinne paremman perässä lähtivät!
 
vierailija
Taas te syytätte sellaista tahoa, joka ei asioille voi mitään. Nämä matkustajat eivät uskoneet heille terotettuja kieltoja, joten he ovat tässä tapauksessa ainoat syylliset. Ei tuollaisia tyhmiä ja ymmärtämättömiä ihmisiä pysty kukaan vahtimaan. Se on ihan sama, kun pierasee tuuleen, niin se haju häviää sekunneissa.
 
vierailija
Tänäänkin taitaa tulla useampia lentoja Espanjasta ilman mitään toimenpiteitä viranomaisten taholta. Mutta Uusimaa suunitellaan motitettavaksi sotilaiden voimin. Joku tässä ei nyt oikein täsmää!
 
vierailija
Eilen just sanoi A-studiossa Tampereen Yliopiston professori, että Uudenmaan alueen sulkeminen tai joidenkin västöryhmien liikkumisen estäminen ym. voidaan tehdä 1 minuutissa, ihan koska tahansa.

Tähän antaa viime viikolla voimaan asetetut Valmiouslain pykälät jo oikeuden.

Olutkuppiloita ei voida sulkea, ennen ensi lauantain eduskunnan päätöstä, mutta matkailijat voidaan eristää hotelleihin Uudenmaan alueelle.
kuka proffa? Linkki?
 
vierailija
vierailija
Suomeen ulkomailta tulleet suomalaiset mokasivat.
Miksi palasivat? Koska korona joten on täysin selvää et tiesivät miten olisi pitänyt toimia. Turha etsiä syytä muualta.
Ulkomaille veroja pakoon ja Suomen verovaroin kustannetun hyvän terveydenhuollon piiriin pandemian uhatessa. Ehkä kannattaisi vaan kiltisti maksaa ne kunniavelat verot. Jopa 200 000 ulkosuomalaista palaamassa Suomeen turvaan.
 
vierailija
Finnair lennätti viime viikonloppuna noin 2 500 Espanjassa ollutta suomalaista takaisin Suomeen.
Tiistaina tuli lisää ihmisiä Gran Canarialta ja Teneriffalta.

Poikkeustilaan ajautunut Espanja on tällä hetkellä Euroopan pahin koronapesäke ja virus leviää Espanjassa nopeammin kuin Italiassa. Tartuntoja on todettu jo 42 000. Kuolleita on lähes 3 000.

Tätä taustaa vasten voisi olettaa, että tuhansien epidemia-alueelta palaavien suomalaisten paluuseen olisi varauduttu Suomessa poikkeuksellisen huolellisesti.

Väärin oletettu.

Finnair jakoi lennoilla olleille suomalaisille Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronavirusohjeistuksen ja kuulutti samat asiat ämyreistä.

– Kaikkien ulkomailta tulevien, Suomeen palaavien suomalaisten ja Suomessa pysyvästi asuvien henkilöiden on vältettävä liikkumista kodin ulkopuolella. Heidän tulee mahdollisuuksien mukaan pysyä erillään muista ihmisistä eli pysyä karanteenia vastaavissa olosuhteissa 14 vuorokauden ajan, THL:n ohjeistus kuuluu.

Menivät pullakahveille ABC:lle.