Sanna Marin menetti hermonsa Seura-lehden valokuvaajalle

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Mutta se ärsyttää, kun Sanna _tietysti_teki tuosta jonkun feministisen asian.

Ihan samalla tavalla miespääministerin kenties kalliinkin puvun housujen pe*sus olisi märkänä mättäälle istumisen jälkeen.

MIKS joka asiasta on tehtävä joku itkuinen sukupuolikysymys? Naiset nolaa itsensä.
 
vierailija
Jos toi on hermojen menettämistä niin... Toki tiedstan, että yhä varsin usean mielestä nainen ei saisi ikinä ärsyyntyä tai sanoa vastaan.


Hälyä tyhjästä.
Olet palstan yksi järkevistä tyypeistä. Sannaa halutaan tölviä tekemällä tikusta asia.
Seura on perhelehdessä, jossa kirjoittaa mm. Jenni Haukio. Lehti tilattiin lapsuuskotiini.
En minäkään tykkää istua ruohikolla valokuvissa. Varokaa Kaivopuiston punkkeja
ja tämän palstan ilkeilijöitä.
 
Sanna ei varmaan kieltäytynyt koivuun nojailusta... laitapa muuten kuvaa noista miespääministereistä nojailemassa sinne tänne
En jaksa niin itsestäänselvyyskuvia googletella, hae itse.

Mutta tämä keissi ei liity sukupuoleen millään tavalla. Ehkä mekossa on hankalampi istua mättäällä nätisti, mut samalla tavalla takapuoli kastuu naisella ku miehellä.
 
Sanna ei varmaan kieltäytynyt koivuun nojailusta... laitapa muuten kuvaa noista miespääministereistä nojailemassa sinne tänne
Tässä kuva miespääministeristä nojailemassa jättitikkatauluun. "Onnekkaimmat" saivat yrittää osumaa Alexanderin perhekalleuksiin. Kuvittele Sanna Marin hänen tilalleen: shortseissa tikkatauluna ja yleisö yrittämässä osumaa jalkoväliin pitkänomaisella "tikalla". Ei taitaisi Sannalta onnistua.


Osuma aika lähelle!


Alexander Stub oli luultavasti Sanna Mariniakin laskutaidottomampi, mutta itsetuntoa sen verran, että uskalsi laittaa itsensä peliin.
 

Yhteistyössä