Sanat nainen ja mies halutqqn korvata sanalla henkilö.

  • Viestiketjun aloittaja Kiltti mies 38v.
  • Ensimmäinen viesti
Kukaan ei ole käskenyt sua kutsumaan itseäsi mieheksi, mutta ethän itsekään voi kutsua esimiestäsi mieheksi, jos se ei tykkää siitä.
Eli sulla pitäis olla oikeus, mut muilla ei? Just joo.
Monet esimies asemassa olevat miehet ja naiset sanovat, että tää hömpötys menee ihan liian pitkälle.
Miksi teillä kaiken neutralisoinnin kannattajilla on sitten oikeus neutralisoida kaikki??
 
Ihan mielenkiinnosta kysyn... mikä aapeen mielestä leivonnainen on?
Ja kyllä. Kannatan sukupuolineutraalia kieltä. Ehkä jotkut sanat tulevat kalskahtamaan ikävästi korvassa, kuten esihenkilö, olisihan noita parempiakin sanoja olemassa, mutta varmasti tulee istumaan puheessa ennenpitkää aivan mainiosti, eikä sitten enää edes ajattele koko asiaa.
Tottakai jokainen tietää, että lakimies voi olla myös lakinainen jne. Mutta kieli vaikuttaa ajatteluun ja asenteisiin. Koska sukupuolella ei ole väliä, on vain ihmisiä, niin en ymmärrä, miksi pitäisi ylläpitää sukupuolittuineita arvoja? Joku voisi kertoa tämän asian mulle?
Kieli vaikuttaa ajatteluun vain hysteerikoilla. Mulla on aina ollu esimiehenä nainen. Ikinä ei oo ollu ongelmaa puhua heistä esimiehenä.
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu
vierailija
Monet esimies asemassa olevat miehet ja naiset sanovat, että tää hömpötys menee ihan liian pitkälle.
Miksi teillä kaiken neutralisoinnin kannattajilla on sitten oikeus neutralisoida kaikki??
Ei kai kukaan ole neutralisoimassa kaikkea, vaan pelkästään miesvoittoinen maailma. Vasta suomennettiin kirja, jossa muesmaailma esiteltiin ihan tilastoina. Kuitenkin enemmistö on naisia. Mikä antaa oikeuden miestää ihan kaikki???????
 
Tyypillistä akateemisten feministipiirien touhua tuo uuskielen muodostaminen. Puuhastellaan muotoseikkojen kanssa, mutta todellisiin tasa-arvon puutteisiin ei haluta puuttua.

Suurin tasa-arvo-ongelma Suomessa on pelkästään miehiin kohdistuva palveluvelvoite yhteiskunnalle, jonka useimmat suorittavat asevelvollisuutena. Kun tuo on korjattu, voidaan ryhtyä keskustelemaan titteleistä ja muusta epäolennaisesta.

Nyt heppahenkilöillä on mahdollisuus osoittaa todellista edistystä ja tasa-arvoa
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Mielenterveysongelmaisten keksintöjä se ettei miehiä ja naisia voi olla ja että on kolmas sukupuoli ja ei oo sukupuolta. Eikö näille saada jotain diagnoosia ja hoitoa. Vähemmän hullujakin kuitenkin hoidetaan.
 
vierailija
Jumankauta.Ei ole herralla parempaa tekemistä ei.Kuten koronakriisin hoito.Työllisyyden hoito.Sosiaaliturvan uudistus. Tällaiseen jää aikaa.HALOO.Ja nyt se JÄRKI käteen,jos sitä on ARKADIANMÄKI!!!!!!
 
vierailija
Kohta poLIISI on PO-henkilö.LIISIhän on naisen nimi ja tätähän emme voi hyväksyä,emmehän....Taustalla kapitalisti hilaa ruoan hintaan lisää senttejä,kun kansa keskittyy turhanpäiväiseen sekoiluun.....