Sairaanhoitajia tai lähäreitä? kysyttävää!

  • Viestiketjun aloittaja hoitoapuri
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
En enää uskalla mennä sairaalaan.

Kysyvätkö hoitajat nykyään netin keskustelupalstoilla ohjeita mitä lykkäävät potilaiden suuhun

Ei ihme, että hoitajia ei näy sairaalassa, kun kaikki istuvat kansliassa ja googlettavat ja tekevät kokeilujaan potilaiden kustannuksella.

Itse en ole hoitoalalla, mutta työssä, jossa tarvitsee välillä kysyä neuvoa, kysyn työkaverilta tai esimieheltä, en keskustelupalstalta, jossa kuka tahansa tallukka virtanen voi esittää vaikka minkä sortin lääkäriä
Näköjään...
 
vierailija
Hetkinen nyt olet kääntänyt kaiken päälaelleen. Ikään kun lääkärit ja hoitajat olisivat itse paholaisesta ja potilas vain yksi koekaniini kaikkien muiden koekaniinien joukossa.
Kyllä hoidon onpa se sitten terapiaa, lääkkeitä, tutkimuksia, kirurgisia toimenpiteitä etc ensisijainen ja se tärkein tehtävä on auttaa potilasta/asiakasta.
Sinähän sen väänsi nurin
 
vierailija
Eikö ne nyt ole ANJA:ssa?
Ei Marevania voi laittaa annosjakeluun, koska siinä voi tulla jatkuvasti muutoksia. Meilläkin voi olla muut lääkkeet annosjakelussa, mutta Marevanit (niillä harvoilla kenellä sitä vielä on) jaetaan aina erikseen dosettiin. Meillä ei myöskään laiteta annosjakeluun ihmisiä, kellä tiedetään, että lääkkeet saattaa muuttua usein. T: Kotihoitsu
 

Yhteistyössä