Safety Baby-turvakaukalo

  • Viestiketjun aloittaja Eerika77
  • Ensimmäinen viesti
Eerika77
:) Iltaa! Hobbarissa on myynnissä Safety Baby-turvakaukalo kohtuuhintaan. Onko jollakúlla kokemusta puoleen tai toiseen, kertoisitko niistä täällä? Tietäisi kannattaako moista tilata. On huomattavasti halvempi kuin esim Britaxin kaukalot, mutta onko sitten myös huonompi ja turvattomampi? Mitä kaukaloita muuten suosittelisitte? Kiitollinen olisin avustanne kun esikoisellemme kokoan tarvittavia välineitä, kiitos! :wave:
 
15.9. ilmestyvässä Tekniikan maailmassa on suuri turvakaukalotesti, ajattelin itse tutustua siihen ennen ostopäätöstä.

Edellisessä lehdessä luki, että eri merkeissä on paljon eroja, mutta koko testi siis tässä keskiviikkona ilmestyvässä lehdessä.
 
Emppuliini75
Meillä oli esikoisella Safety baby turvakaukalo. Musta se oli hyvä. Leveä kaukalo jossa päänsupistaja, pehmukkeet vöissä ja aurinkosuoja. Tukeva ja napakka oli käyttää, ei mitään valittamista. Pystyi reissussa käyttämään "sitterinä" syöntipuuhissa. Ajettiin paljon pitkää matkaa/ reissuja joten kokemusta kaukalosta on. Silloinen kaukalo ainakin pärjäsi testissä ihan hyvin "parempiin" merkkeihin verrattuna. Käy jos mahdollista alan liikkeissä suorittamassa oma vertailusi.
 
Faktaa
Muuten en kommentoi mutta huomautan että postimyynnissä myytävät mallit poikkeavat esim. erikoisliikkeissä myytävistä, postimyynneille tehdään "omia", edullisempia eriä.
Lapsen turvallisuus on sellainen asia josta ei kannata tinkiä. Itse en uskaltaisi ostaa postimyynnistä enkä tilata ulkomailta. Mutta toki parempihan se on huonokin kaukalo kuin ei mitään...mutta hieman varauksella suhtaudun.
 
Eerika77
=) Ostin jo alan liikkeestä sen testivoittajan. Sitä on moni käyttäjäkin kehunut, eikä vain myyjä ja testit. Loppujen lopuksi ei ollut hinnassa paljon eroa vähemmän tunnettuihin merkkeihin, kun saatiin vähän tingattua. Kerron sitten kokemuksia kun saadaan vaavi sitä testaamaan! Yksi pikkupoika tuossa tuumasi, että sehän on oikea rallipenkki!
 

Yhteistyössä