Säädyttömän kova lihanhimo...

Söiks sen raakana? Oon kade niille,jotka mauttii tuosta, koska itse en uskalla
Kerro, laitoitko suolaa, sitruunaa tms. niin saan mielikuvamaistiaisen!


Fm
Joo, söin heti pilkottuani ja maustettuani. Hienoa nerisuolaa, vastarouhittua mustapippuria ja ihan hippuripaus sokeria.

Oon kyllä kokeillut kaikenlaiset sinappi, sipuli ja kapris-versiot mut mun muelestä on noinaan paras.

Joskus laitan myös murskattua maustepippuria (ku silloin saan syödä kaiken itse!)
 
vierailija
Joo, söin heti pilkottuani ja maustettuani. Hienoa nerisuolaa, vastarouhittua mustapippuria ja ihan hippuripaus sokeria.

Oon kyllä kokeillut kaikenlaiset sinappi, sipuli ja kapris-versiot mut mun muelestä on noinaan paras.

Joskus laitan myös murskattua maustepippuria (ku silloin saan syödä kaiken itse!)
Aijai. Mut kävikö sulla virhe. Nautit ilman valkoviiniä.. oikeen semmoinen hapan, tuore viini!
Jännä, yleensä aina assosioin punaiselle lihalle punaviinin, mut nyt valkkari tuntuu sopivan makuun.

Kiva muuten kuulla, että maistat taas koronan jälkeen.

Fm
 
  • Tykkää
Reactions: -roosaruusa-

Yhteistyössä