Joka päivä tehdään toinen lämmin ruoka koulun jälkeen. Ensiksikin miehellä fyysinen työ ja perheessä kolme teiniä joista kaksi urheilee ja koululaisia ja päiväkotilaisia joilla myös on nälkä päivän jälkeen. Ellei olisi toista lämmintä ruokaa talo olisi täynnä äkäisiä ihmisiä ja toisaalta ruokalasku kasvaisi kovasti, koska jääkaappi/leipävarasto kuluisi varmaan illan aikana. Halvempaa ja järkevämpää tehdä laatikkoruokaa tai keittoa tms iso annos valmiiksi. Lomilla kun nukkuvat pidempään jne saattaa olla että mennään yhdellä lämpimällä aterialla, silloin tavallaan aamupalan korvaa esim runsaampi aamiainen ja päivällinen tulee myöhemmin tai "lounas" syödään niin myöhään että korvaa toisen lämpimän ruuan ja iltapala taas voi olla puuroineen jne runsaampi kuin tavallisesti. En halua pihistellä kasvavien lasten ruuista, mutta pyritään syömään aika terveellistä kotiruokaa. Meillä syödään 2 lämpimän aterian lisäksi tavallisesti aika pienet aamiaiset ja iltapalat, välipaloja ei lainkaan tai korkeintaan joku hedelmä tms.