Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Mut sit eksyin tämmösen Florydayn sivuille. Nää mekot on hauskoja, mut en ostais firmasta jossa käytetään samaa eukon kroppakuvaa eri mekoilla. :D
Sit nuo mallit on niin ruskettuneita että joko ovat kärvähtäneet auringossa tai photari on laulanu.

Tulee mieleen joku tunkkainen Klingel tai joku saksalainen kasari-postimyyntikuvasto jota joskus on tupsahtanu postiluukusta...

 
Mä tykkään enemmän sellasista väljemmistä mekoista, ei saa tulla sellanen olo niinkun olis tunkenut ittensä makkarankuoreen vaan enemmänkin tykkään sellasista mekoista mihin voi pukeutua vaikkapa uimarannalle lähtiessä ja sieltä lähteä kävelemään rantabulevaardille (ai minunko muka tekee mieli etelän vetelään lomalle?)...joo ja kaula-aukko ei saa olla napaan saakka....mutta kyllä vähän saa rintavako näkyä:)
En tykkää myöskään sellasista mekoista mistä ei erkkikään ota selvä mikä sen malli on kaiken sen röyhelön ja narun ja tupsujen seassa...pitää näyttää mekko päällä naiselta, eikä strutsilta.
Niiiin ja jos mekko on vähän tiukempi ja ei niin boheemi, niin sitten pitäis olla sellanen simppeli ja väritykseltään ehdottomasti musta.

Niin joo ja huomenta.
 

Yhteistyössä