Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Lomat on porrastetusti ja isovanhemmatkin voi toimia lapsen vahtina. Mikäli tulee jokin yllätys, ettei ketään pysty katomaan, niin tuon teille hoitoon
Ilman muuta:D, hyvin varmasti nuo toimeen tulisivat, etenkin jos tykkää yhtään enää petseistä ja top modeleista tai lähinnä nuo meidän neidit sisustaa koteja niille petseille:ROFLMAO:
 
  • Tykkää
Reactions: KalaMies
Arvaas kuka just osti pikaliimaa, jotta voi liimata petsin pään takaisin torsoon
Meidän pitäis hankkia uus matto noiden huoneeseen, niillä on vielä sellainen pinkkisävyinen oikein kirjava liikennematto ja voit uskoa miten ne kymmenet pikku petsit hukkuu siihen maton väritykseen, niin että vaikka kuinka katsoo mihin astuu kun siellä käy kesken leikkien, niin ihan varman löytyy jalan alta vähintään yksi. Ja se tunne! Ai että!o_O:ROFLMAO:
 
  • Haha
Reactions: KalaMies
Meidän pitäis hankkia uus matto noiden huoneeseen, niillä on vielä sellainen pinkkisävyinen oikein kirjava liikennematto ja voit uskoa miten ne kymmenet pikku petsit hukkuu siihen maton väritykseen, niin että vaikka kuinka katsoo mihin astuu kun siellä käy kesken leikkien, niin ihan varman löytyy jalan alta vähintään yksi. Ja se tunne! Ai että!
Tiedän tunteen :)
 
  • Tykkää
Reactions: Ellimaar
Ei mitään sellaista. Ilmastointilaite kehiin! Sillä saa huoneen niin viileeksi, että nännit alkaa nöpöttää
Ohan mulla noi rismasta ja villihinnasta ostetut tuulettimet:p
Risman tuuletin maksoi hitusen alle 20 eeroo ja on hurruutellut toimia uskollisesti jo pari vuotta...tuon toisen ostin muutama päivä sitten ja noiden eessä ei ole kuuma:love::love:
Ongelma on siinä, että välillä täytyy liikkuakkin:cautious:
 
Huomenta

Nyt tuolla näyttäis siltä, että vois vaikka vettä proikasta millon tahansa.
Sisällä ei ilma ole kerennyt vaihtumaan kovin hyvin, joten täällä on edelleen vähän turhankin lämmin.
 

Yhteistyössä