Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
En laita vielä ku taikina on vasta kohoamassa

En valitettavasti muista täytteitäsi, mutta sinä olet se tyttö joka ei pidä ananaksesta eli sitä ei ainakaan saa laittaa.

Anteeksi tuo tytöttely ja jos se häiritsee, niin kutsun sinua naiseksi. Anteeksi myös tuo sinuttelu, jos se teitä haittaa. Joku voi myös kokea niin, että tuo naisettelu on myös loukkaavaa. Niin kutsun teitä jatkossa henkilöksi.

Minkä värinen olohuoneen matto sinulla on?
Ei kuule haittaa tytöttely saati sitten naiseks kutsuminen ja olohuoneen matto on sellanen vaaleansininen, sävy sävyyn verhojen ja sohvan värin kanssa:p
Ostin nykyiseen asuntoon muuttaessa sellasen tummemman sinisen maton, mutta en pystynyt kattelemaan sitä myöhemmin enää sattuneesta syystä, ilman että alkoi vituttamaan joten hommasin kauniimman maton tilalle:giggle::giggle:

Pitsassa ei saa olla myöskään hometta, eikä äyriäisiä, vihreitä oliveja ja jalapenoa sensijaan täytyy olla:love::love:
 
  • Tykkää
Reactions: KalaMies
*röyh*

Kuorrutin saarioisen jauheliharoiskeläpän felixin ketsupilla ja edamjuustolla. Päälle Fizzin extrakuivaa sixpäkki.


Toooosi, tosi terveellinen ruokavalio tänään.
Ai sääkin tuunailet pahvipitsoja, mun läpyskään tulee aina juustoraastetta tai juustosiivu palasina, kalkkunaleike palasina, oliiveja ja jalapenoa ja heinzin ketsuppia:)
 
Ellet inhoa raejuustoa, ni kokeile myös sitä juustokerroksen alle. Siihen muuten varmasti jalapenotkin sopisivat. Ni ja ketsuppia tietty.
En ole raejuuston ystävä, mutta mielessä on monet kerrat käynyt kyllä ostaa ja antaa uusi mahdollisuus potentiaaliselle tykkäykselle:p
Pikkusisko neuvoi kokeilemaan sellasta suolasempaa raejuustoa, olen vaan jälleen kerran unohtanut sen nimen.
 
r0s
En ole raejuuston ystävä, mutta mielessä on monet kerrat käynyt kyllä ostaa ja antaa uusi mahdollisuus potentiaaliselle tykkäykselle
Pikkusisko neuvoi kokeilemaan sellasta suolasempaa raejuustoa, olen vaan jälleen kerran unohtanut sen nimen.

Virossa on tarjolla useampiakin maustettuja raejuustoja.

Osta purkillinen mitä tahansa raejuustoa ja sekoita joukkoon vihreitä oliiveja ja jalapenoja silppuna ni tulos on samanlainen. Veikkaan, että tykkäät. Ja ehkä vielä tilkka sitruunaa hapoksi.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
vierailija
Merimiehistä suurin osa taisi ainakin olla miesten perään. Nainen laivalla tiesi huonoa onnea. Lisäksi viheltelykin tiesi huonoa onnea! Merimiehillähän oli kultainen korvarengas toisessa korvassa, jotta hautajaiskustannukset saatiin sillä katettua, jos kuoli jossain kaukana.
Täh? Eikö merimiehiä haudattukaan heittämällä vaan laivasta mereen?
 
Hyvää iltaa kaikille!❤
Toivottavasti olette pysyneet terveinä ja hyvin voivana!❤

Täällä kaikki hyvin. Harrastukset pyörii. Niin ihanaa, että kohta alkaa Hesacup ja kiekkoleiri, pääsee jännäämään turnausta ja poika on niin tohkeissaan leiristä, että hyvä kun housuissaan pysyy...niiiiiin, ja lähtihän ne housut juu talviturkin myötä kun painelivat pojissa uimaan!:eek:

Koulut sitten päättyivät tänään ja kohtalaista todistusta (palleroiden omasta mielestä) kannettiin kotiin - ensivuonna onkin kuulema tavoitteet korkealla. Tyttö sai stipendin josta oli kovin iloinen.
Töissä on ollut kiirettä ja torppaa on hiukan sisustettu/rempattu. Nyt on mukavaa kun on kivaa.❤
 

Yhteistyössä