Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Meinasin muuten pyörtyä tänään järkytyksestä ja saada Echon ikäriisin, kun löysin silmien eestä otsahiusten joukosta vitivakoisen hiuksen....hetken sitä saalistettuani tajusinkin onneksi, että se oli mantan viiksikarva:unsure:
 
Eipä oo kela soittanut vielä uudestaan. Nyt sitten saakin koko viikon ootella ja kantaa puhelinta joka paikassa mukana ja pitää äänet kovalla :unsure::sneaky:
 
vierailija
sokeria? eiherrajjumala :devil:
ei. Seki vanhus, jonka muisti palautui, oli löytäny kaapistansa sokeripaketin ja yllätin vasta hänet kulauttelemassa (kyllä: pieneen kippoon oli laittanut sokeria jonka kumosi kurkkunsa kerralla:D:ROFLMAO:)
No, sanoin tietenki et katoppa vaan, niin kaikilla joilla kädet tärrää, käyttää sokeria. Sitähän ei kaikki käytä:sneaky:



---ei siihen sanonu mitään:censored:
 
vierailija
Tänään maggaraa ja salaattia. Huomenna takassa kypsennettyä karjalanpaistia ja puuhellalla muussia. :p
en ole aikoihin ostanut makkaraa, kun mieskin sen ostamisen ymmärsi lopettaa. Kummasti alkoi tippua kilot, vaikkei kyllä ikinä myönnä et sillä olis vaikutusta:giggle:

---saahan sitä jokkainen kilonsa kantaa, kun vaan saa sukkansa jalakaan eikä tartte passata haeppa tuo tuoppa tuo jne... Ja jos nivelt kestää:whistle:
 

Yhteistyössä