Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Hyvää itsenäisyyspäivää!
Itkin ja häpesin kun kuuntelin Veteraanien iltahuudon.

Ensimmäinen itsenäisyyspäivä kun en tunne muuta kuin häpeää hullujen lampaiden puolesta ja kunnioitusta ihmisiä kohtaan jotka verellään ja menetyksillään saavuttivat meille itsenäisyyden.

Olemme luopuneet kohta kaikesta.🤬😢

Sellainen itsenäisyyspivä purkaus tällä kertaa, pahoittelut niille jotka järkyttyivät.
 
No en tekisi!!!
Takasin kauppaan, mars! Ostaa lihaklöntit nautaa ja sikaa mistä voi veistellä.

Ja ens kerralla lihaa pakkaseen varuiks. Ne karjalanpaistilihat on muuten aina kaupasta loppu! Kannattaa ostaa antibioottivapaata lihaa. Muistaakseni kunnon Atrian karjalanpaistiliha on ei gmo ei antibiootti.
Mies joutui valitettavasti töihin itsenäisyyspäivänäkin. En lähde täältä korvesta nyt hakemaan pelkkiä karjalanpaistilihoja....
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Nyt kysyn tätä oikeasta ketjusta.

Arvon kulinaristit, Michelin-kokit, marinoijat, rosvopaistin maakuopassa hautojat, savustuspönttöekspertit.


Haittaisko sua, jos tarkoituksesi oli tehdä itsenäisyyspäivänä karjalanpaistia, mutta siippa tois kaupasta porsaan suikaleita (siis pikkurillin paksuisia suikaleita eikä mitään pizzasuikaleita)? Tekisitkö siitä karjalanpaistin? Karjalanpaistilihahan on kuutioita jossa on nautaa ja possua.
En tekisi.
Miehesi tahtoo siis porsaansuikalekastiketta.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
Naudan kulmapaisti on älyttömän hyvä valinta yhdeksi klöntiksi.👍
Sianliha on kai aina sitä samaa kassleria…?
Ellei erittäin paksuista kyljyksistä tee noppia…

Kuumalle pannulle nopat kunnon voimäärässä ja uuniin hautumaan niin pitkäks aikaa kun kehtaa.
 
  • Tykkää
Reactions: m1es
Nyt kysyn tätä oikeasta ketjusta.

Arvon kulinaristit, Michelin-kokit, marinoijat, rosvopaistin maakuopassa hautojat, savustuspönttöekspertit.


Haittaisko sua, jos tarkoituksesi oli tehdä itsenäisyyspäivänä karjalanpaistia, mutta siippa tois kaupasta porsaan suikaleita (siis pikkurillin paksuisia suikaleita eikä mitään pizzasuikaleita)? Tekisitkö siitä karjalanpaistin? Karjalanpaistilihahan on kuutioita jossa on nautaa ja possua.
👎
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
Ehkä ei ole ollut tarjolla karjalanpaistilihoja? Miehesi sitten tuonut jotain sinnepäin. Yrittänyt ainakin.
No se tässä suututtaa, kun soitti mulle silloin sieltä kaupasta, ja siellä ois niitä karjalanpaistilihoja ollu.
Sovittiin että tuo 600 g possusuikaletta (yhteen toiseen ruokaan) mutta myös 600 g karjalanpaistilihoja. Tää toi 1200 g pelkkää possua...:cautious:
 
No se tässä suututtaa, kun soitti mulle silloin sieltä kaupasta, ja siellä ois niitä karjalanpaistilihoja ollu.
Sovittiin että tuo 600 g possusuikaletta (yhteen toiseen ruokaan) mutta myös 600 g karjalanpaistilihoja. Tää toi 1200 g pelkkää possua...
No toimii tuo miehesi hieman paremmin kuin minun rakas vaimoni... :giggle:

Mutta valmiita karjalanpaistilihoja ei kannata ostaa, vaan Lispetin ohjeen mukaisesti kassleria ja naudan paistia, molempia tuollainen reilu kilo. Jos haluaa hifistellä, sekaan vielä hieman lammasta, hirveä tai maksaa. Meillä haudutusaika yleensä "yön yli" eli 6-8 tuntia.
 
  • Rakkaus
Reactions: Lispetti

Yhteistyössä