Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
olistko sä valinnu sen rikkaan miehen vai renttu poika leon?
Huomenta! Tosi vaikee kysymys.

Kumpiko, valita noista miehistä alkuvaiheessa vai laivan upotessa?
Siihen aikaan oli enemmän luokkayhteiskunta, ja en tiedä olisiko Jackin ja Rosen rakkaus kestäny, kun olisivat joutuneet tehdastyöhön ja asumaan johonki rähjäseen kortteliin. Se ois avannu Rosen silmät.
Tai, jos Jack olisi renttu niin ei kykenisi edes tehdastyöhön vaan ois ryypänny ja pelannu korttia.

En muista sen rikkaan äijän nimeä, mutta se kuitenkin kohteli Rosea hyvin. No, oli aika itsekäs luonne. Ja teki itsarin v.29 Wall streetin pörssiromahduksessa joten kauaa sitä ei ois katellu...Rose olis joutunu leskeksi ja kasvattamaan mahdolliset lapset yksin.
 
Jos Mariini laittaa ulkonaliikkumiskiellon niin sitä ennen läjähtää tälle päivälle ulkoilupakko! On rikollista olla näin kauniina päivänä sisätiloissa.
Joka sitä pakkoa rikkoo, saa sakot ja lisänimen V.O.I U.R.P.O
(* Vetelä, Onneton, Ihmeellinen Ulkoilua Rajoittuneesti Pohtiva Olio)
 
Eikö nuo 70-luvun värit ole juuri tulossa uudelleen muotiin?

Kliiniset, valkoisena hohtavat kodit ovat olleet jo jonkin aikaa passé. Harmaakin alkaa vähitellen menettää suosiotaan. Sisustukseen halutaan ensi vuonna luonnollisia sävyjä ja lämmintä tunnelmaa.

– Eihän supervalkoinen koti ole kodikas. Pehmeät värit ja materiaalit luovat turvallista fiilistä. Väripalettiin tulee nykyistä enemmän maanläheisiä sävyjä, sanoo sisustussuunnittelija Virpi Kanto.

Ensi vuonna suosituimpia ovat maanläheiset värit: ruskea, pehmeät sinisen ja vihreän sävyt, oljenkeltainen ja okra. Etenkin beige on pinnalla.

– Huomaan työssäni, että ihmiset haluavat entistä enemmän väriä. Yhteenkään niistä kodeista, jotka ovat minulla työn alla, ei ole tulossa valkoisia seiniä.

Kanto uskoo, että maanläheisyyden kaipuu linkittyy kasvaneeseen ympäristötietoisuuteen, kenties jopa sen aiheuttamaan huoleen.


– Nyt haetaan kodikkuutta, pehmeyttä, turvallisuutta ja hyvää oloa.


Voi olla, mutta toi vauvakakan värinen hirvitys sai peittyä.


Meillä on valkoista lähinnä katoissa, ovissa, ovien- ja ikkunoidenpielissä ja suurin osa lämpöpattereista on jo entuudestaan valkoisia. Yksi, vaaleansininen, pitää enää hoitaa kunhan ehditään sen huoneen kimppuun.
 

Yhteistyössä