Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
No ei ole matkimisesta kyse, olenhan kuittaillut uskiksille jo alusta asti hömppäänsä liittyvää.

Lukioaikana mentiin kolmen kaverin kanssa hieman vastahakoisesti, mutta mentiin kuitenkin kun uskoon hurahtanut neljäs kaveri houkutteli meidät erääseen tilaisuuteen. Heppu muuten ajoi autolla metsään kun ”pyhä henki” iski häneen, aika veemäinen henki muuten :sneaky:

Se oli kyllä järkyttävä kokemus kun johtohahmo siellä saarnasi, ja porukka oli aivan hurmoshenkistä. Hymisivät ja tömisyttivät jalkojaan transsitilassa. Laumasieluisuus oli shokeeraavaa tasapainoisen ihmisen nähdä, jengillä aivot narikan puolella :eek:

Mies oli tietysti kuullut että me kolme oltiin menossa bailaamaan ja hän julisti siellä varmaan kolme kertaa, että onko täällä joku joka haluaa että he rukoilevat hänen puolestaan pelastusta Yksikään meistä ei halunnut sitä, me haluttiin vaan mennä bailaamaan :ROFLMAO:

En tiedä vaikuttiko se, mutta taitaa minussa olla jotain opettajan geeniä, vaikken ole bilsan ope niin kuin Echo arvaili...

Minusta kaikki uskonnot ovat ihmiskunnan suurinta kusetusta, kun tieteen avulla kuitenkin ymmärretään, kuinka asiat ovat Siksi minua harmittaa suunnattomasti aikuisten ihmisten lapsenusko vaikka mihin naurettavaan tuubaan.

Täällä kun välillä teen näitä kieltämättä provoiluavauksia hömppäuskontoihin liittyen, niin Echo tarttuu niihin hanakasti ja kinastelu alkaa taas.
Ja nyt hän on saanut apuvoimia FMulanilta, minun piti jo jättääkin nämä uskonkuittailut, mutta kun pommitus jatkui, niin palautekin jatkui.

Voitaishan me yrittää lopettaa, vai?
Jos ja kun sä et ole kokenut mitään yliluonnollista, niin älä pidä sellaisen kokeneita idiootteina.
Ei me olla uskovaisia jonkin srk-rekisteriin kuulumisen vuoksi (tai vielä typerämpi väite:johtajien vallanhimo), vaan uskovilla on ihan oikea kokemus Jumalasta.
 
Jos ja kun sä et ole kokenut mitään yliluonnollista, niin älä pidä sellaisen kokeneita idiootteina.
Ei me olla uskovaisia jonkin srk-rekisteriin kuulumisen vuoksi (tai vielä typerämpi väite:johtajien vallanhimo), vaan uskovilla on ihan oikea kokemus Jumalasta.
Myönnän että on selittämättömiä asioita, joita ei voi tieteellisesti todistaa.

Mutta kyllä sellainen ihminen jää luokalle, joka uskoo tomupallon ja kylkiluun saaneen kolme poikaa, ja jotka täyttivät maan. Kunnes tuo ”eräs” murhasi kaikki muut.

Ja kaikki aloitettiin taas uudestaan sisäsiittoisuuden avulla, tai miten se nyt menikään, oliko paatissa poikia vaan? Ja Nooa oli muka Aatamin 10. polven jälkeläinen. Just just, entä sisäsiittoisuus?

Ja sitten Nooan perheestä on muka kaikki maailman ihmiset peräisin, vaikka on mainittu että Nooan tyttäret hukutettiin myös vedenpaisumuksesta, että silleen. Suhtaudu muka nyt sit vakavasti tuollaiseen hömppään uskoviin...

Ja vielä lopuksi, kun DNA-tutkimus antaa varmat todisteet ihmisen ja apinoiden sukulaisuudesta, että hallelujaa vaan...
 
Maalattu!

Seitkytluvun sinappikakanvöri muuttui puhtaan valkoiseksi. Tai no, pitää vielä toisen kerran sutia, ruskia paistaa hennosti läpi.
Eikö nuo 70-luvun värit ole juuri tulossa uudelleen muotiin?

Kliiniset, valkoisena hohtavat kodit ovat olleet jo jonkin aikaa passé. Harmaakin alkaa vähitellen menettää suosiotaan. Sisustukseen halutaan ensi vuonna luonnollisia sävyjä ja lämmintä tunnelmaa.

– Eihän supervalkoinen koti ole kodikas. Pehmeät värit ja materiaalit luovat turvallista fiilistä. Väripalettiin tulee nykyistä enemmän maanläheisiä sävyjä, sanoo sisustussuunnittelija Virpi Kanto.

Ensi vuonna suosituimpia ovat maanläheiset värit: ruskea, pehmeät sinisen ja vihreän sävyt, oljenkeltainen ja okra. Etenkin beige on pinnalla.

– Huomaan työssäni, että ihmiset haluavat entistä enemmän väriä. Yhteenkään niistä kodeista, jotka ovat minulla työn alla, ei ole tulossa valkoisia seiniä.

Kanto uskoo, että maanläheisyyden kaipuu linkittyy kasvaneeseen ympäristötietoisuuteen, kenties jopa sen aiheuttamaan huoleen.

– Nyt haetaan kodikkuutta, pehmeyttä, turvallisuutta ja hyvää oloa.

 

Yhteistyössä