Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
NYT PÄÄSIN KUITENKIN VAUHTIIN!!


Muistatteko tuon? Syyriasta, häälaulu, pensselisetä!
Ihan paras! On tullu erääseen kertaa kuunneltua mutta aina uppoo.:LOL:

Ja pakko laittaa myös tämä:

 
Tänään ohjelmassa olisi autoilua Oulussa ja sen lähialueilla, Tyttöystävän kans tietenki, syömässä käydään ja mitä muuta mukavaahan sitä keksisi, ei paljon muuta, semmoista kiireetöntä oleskelua, mukavaa :)

Kaupassa se täytyy kuitenkin käydä, se ei mielestäni ole kovinkaan nautinnollista, ostan ainakin salaattiin raaka-ainekset ja wc- ja talouspaperia, leivinpaperia, illaksi naposteltavaa (ei karamellia, eilen söin, hyi :)), (eikä myöskään sipsejä), hapankorppuja, porkkanaa, kurkkua, kermaviiliä. Nuo viimeiset illaksi naposteluun, americandippijauhe löytynee kaapista, niin sitä en osta.
 
  • Tykkää
Reactions: -roosaruusa-
Se vähän vaihtelee, mutta kyllä se yleensä niin menee. Tämä palsta nyt poikkeaa jollain tavalla ettei välttämättä kannata olettaa mitään jos on hiljaista. Lauantaiaamut saattaa perheellisillä olla hyvinkin kiireisiä.

Itselläni ei ole mihinkään kiire ku heräsin jo viideltä tekemään kaikki askareet pois, aamupalaksi tein lättyjä, mutta minulle ei jäänyt yhtään :)


Miten niin? Meinaakko että jos juo niin silloin ei ole hereillä aamulla? Mä heräsin vasta äsken mutta en oo eilen yhtään juonut.
 
  • Tykkää
Reactions: m.e.k.

Yhteistyössä