Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Mä näin ihmeellistä joulukarnevaaliunta. :D Näin unta että meille tuli ensin pari äijää lahjojen kera yllätysvierailulle, mua ärsytti kun olin siivoamassa meidän lehtiroskista ja puhdasta pyykkiä oli lajittelemattomana kasoittain.

Sit katoin olkkariin, muksut oli koristelleet kuusen, olivat paistaneet pipareita ja torttuja ja joka paikassa oli joulukoristeita.
(Pahoittelin vieraille kun kuusi oli koristeltu miten sattuu. Torttupohjia oli pöydän alla lattiallakin kun muksut eivät olleet siistejä)

Sit ulkona oli kaunista, oli jäistä huurretta pihanurmella ja sinne tuli porukkaa lahjojen kera, yks 3 hengen yhtye soitti ja lauloi ja kutsuin ne sisällekin. Siinä sit joku muusikkoäijä nosti jalat keittiön pöydälle ja kyseli meidän perheestä.

Sit heräsin harmaaseen marraskuun aamuun....
 
Ja eiku munaa suuhun. :p


Kananmunia ei turhaan kutsuta terveyspommeiksi. Lue, mitä kehollesi tapahtuu, kun alat syödä kananmunia säännöllisesti.
1. Kananmunat antavat energiaa
Yksi kokonainen kananmuna sisältää 6 grammaa laadukasta proteiinia ja vain 70 kilokaloria. Yhdistä kaksi kanamunaa pienen puuroannoksen kanssa ja saat vähäkalorisen aterian, joka pitää nälän loitolla pitkään.
2. Kananmunat parantavat maksan toimintaa
Kananmunat sisältävät terveellistä makroravinnetta, koliinia. Se parantaa ruoansulatusta ja edistää maksan toimintaa.
3. Kananmunat nostavat hyvää kolesterolia
Hyvä HDL-kolesteroli vähentää riskiä sydänsairauksiin ja halvauksiin. Syömällä kananmunia säännöllisesti voit nostaa hyvän kolesterolin määrää veressäsi.
4. Kananmunat tekevät hyvää silmille
Proteiinin lisäksi munat sisältävät runsaasti luteiini- ja zeaksantiini-antioksidantteja. Tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä ravintoaineet auttavat suojelemaan silmien verkkokalvoja ja vähentämään muun muassa kaihien riskiä.
5. Kananmunat auttavat syömään vähemmän ja laihtumaan
Kananmunien proteiini pitää kylläisenä ja kananmunia aamiaiseksi syömällä pystyt tutkitusti vähentämään syömisiäsi koko päivän aikana. Kananmunat ovat oivaa dieettiruokaa ja auttavat laihtumaan!
6. Kananmunat suojaavat luita
Kananmunissa on myös D-vitamiinia, joka suojaa luustoa osteoporoosilta.
7. Kanamunat tekevät lihaksille hyvää
Kananmunat ovat tunnetusti myös kehonrakentajien suosikkiruokaa! Kananmunat sopivat erilaisten proteiinipirtelöiden ainesosaksi ja niitä voi syödä myös sellaisenaan treenin jälkeen.
8. Kananmunat hyödyksi iholle ja hiuksille
Munien sisältämä B-ryhmän vitamiini biotiini auttaa kehoasi sulattamaan rasvaa ja hiilihydraattia energiaksi. Biotiini tunnetaan myös kauneudenhoidon vitamiinina – se parantaa hiuksien, kynsien ja ihon kuntoa!

 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Elena777
Voi kikkulin kellit, kaveri kävi nopeeta tossa ovella (palauttamassa yhden kirjan).
Juteltiin sitte niitä näitä, kun hän kysyi saisko mennä vessaan, no tottakai annoin luvan, ja mitäs kuulen...Oksentamisen ääntä.
Sanoi että on ollut pahaolo yöstä saakka, nice. Minähän olenkin halunnut saada vatsataudin itselleni.
 
  • Vau!
Reactions: m.e.k.
Voi kikkulin kellit, kaveri kävi nopeeta tossa ovella (palauttamassa yhden kirjan).
Juteltiin sitte niitä näitä, kun hän kysyi saisko mennä vessaan, no tottakai annoin luvan, ja mitäs kuulen...Oksentamisen ääntä.
Sanoi että on ollut pahaolo yöstä saakka, nice. Minähän olenkin halunnut saada vatsataudin itselleni.
Oliko kirja pakko palauttaa nyt? Mä en lähtis mihkään kipeenä. :confused:
 

Yhteistyössä