Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Jäisiä puolukoit noin desi korkeaan purkkiin (mä käytän niitä missä pitäisi höksytellä kaikenmaailan proteiinijuomia sun muita) päälle sen verran kiehuvaa vettä vedenkeittimestä että just ja just peittyvät. Sit jotain makeaa, vaikka banaani tai säilykehedelmiä. Ripaus kanelia. Ja smoothieksi. Vettä tai mehua tai mitä tahansa lientä vielä kunnes on juotavaa.
Smoothieta varten pitää ostaa aineksia. Mutta nyt tekee mieli piirakkaa.
 
  • Tykkää
Reactions: r0s
vierailija
Väsyttäiskin.

Toisaalta, kai se on normaalia ku on työpäivän lisäksi tehnyt vaiks mitä.


Päivän piristys oli kyllä se, että lapsonen sai koulusta köksäntehtävän ja tänään siis ruokahuolto ei ollut mun/miehen vastuulla muutoin kuin siltä osin että tuotiin tarvikkeet tullessamme.
Mitä lapsi kokkasi?

- harmittelee kun ei ole tuon ikäistä lasta enää perheessä -
 
r0s
Pulla valmista, korput kuivumassa, avokado, siroliuska-aralia sekä mango siirretty isompiin ruukkuihin ja pikkutaimet asetettu nätisti riviin mistä ne lähtevät tärkeysjärjestyksessä aamulla autoon. -Jos mahtuvat.

Kuopuskin opetettu tiskikoneen kirkasteen ja suolan täyttöjuttuihin, pyykinpesutaidot varmistettu, kaikki tän hetken laskut maksettu, ohjeistettu esikoista nappaamaan tulevista kuvan ja laittamaan mulle, kahvinkeittimen kalkinpoisto-ohjelma käytetty, vessa pesty ja....

Selkä niksahti kun raahasin ruukkua, vatsaan sattuu pään lisäksi ja nyt on kai se hetki kun saisin paniikkikohtaauksen jos ois moisiin alttius.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777 ja m.e.k.