Saako 1-vkoisen laittaa SITTERIIN vai ei?

  • Viestiketjun aloittaja ???
  • Ensimmäinen viesti
Juu, niissä ohjeissa lukee, että kolmen viikon iästä lähtien.. Tai näin ainakin meidän sitterissä! Mutta kyllä mekin pidettiin heti alusta asti.. tosin eihän tuo typykkä silloin siinä viihtynyt kuin minuutin!:)
 
Tulipeikko harmaana
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
niin kyse vain n. vartista että saan syötyä ja laitettua tiskit, ei sen pidemmästä ajasta ja harmittaisi jättää vauva yksin pinnasänkyyn
Voisitko laittaa vauvan lattialle alustalle(viltille tms.)? Meillä yleensä vauva makoilee niin.
 
mkm
nimenomaan sitä sitteriä käytettiin meillä ekan 3kk.. eihän sitä sitte enää kauheastimeillä ainakaan tarvinu, ku vauva alko liikkuun, niin paljon ja kääntyileen. Minä laitoin vasta syntyneelle ison viltin sille alle siilleen taitettuna, niin seh vauvahan köllöttelee siinä läähes vaakatasossa.
 
vieras
Meillä sitteri on ollut tosi tarpeellinen aina. Vauva on viihtynyt paljon paremmin, kun on saanut olla seuraamassa ympäristöään sitteristä. Ja on saanut itsekkin jotain tehtyä silloin. Ollaan laitettu vauva aika äkkiä sitteriin, mutta ihan pientähän ei saa kovin kauaa pitää kerralla siinä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Phoebs:
Mä en ole vieläkään hankkinut sitä... onko se todella ihan tarpeellinen?
En olis voinu elää ilman sitä varmaan =)
Lapsi kun oli siinä iässä että olis voinu kopsahtaa esim sängyltä alas niin oli korvaamaton.Tytöt tykkäsi meillä siinä katsella kun äiti teki keittiösä hommia jne
 

Yhteistyössä