Ruumisarkut koko perheelle

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miksi jokaiselle erikseen oma arkku, miksi ette hanki vain yhtä isoa perhekoon arkkua johon lähditte kaikki neljä yhdessä? Teistä ensimmäisinä kuolleita säilytettäisiin kuoleman jälkeen pakkasessa kunnes viimeinenkin kuolee niin pääsisitte hautaan kaikki yhdessä eikä kenenkään tarvitsisi maata siellä pimeässä ja kylmässä haudassa yksin matojen ruokana?
Mistä olet löytänyt noin pitkän pakastimen? Meillä ukko on 210 cm ja jos se ei kauheasti rupistu ennen kuolemaansa niin en saa sitä millään meidän pakastimeen. Vai onko tarkoitus paloitella tyypit?
 
vierailija
Minä tein itselleni oman ruumisarkun jo ala-asteella käsityötunneilla ja koska en tiennyt, että kuinka pitkäksi tulen kadvamaan, niin siitä tuli 250cm pitkä. Yläasteella ollessani kaivoin itselleni haudankin valmiiksi lapiolla omin käsin.
 
vierailija
Menemme ensi viikolla ostamaan arkut koko perheelle (lapsia kaksi, 7v ja 9v). Jokainen saa valita mieleisensä ja sitten laitamme ne varastoon odottamaan tarvetta. Järkevää! Saa alennusta kun hankkii 4 arkkua kerralla ja jokainen saa sitten sellaisen kuin haluaa, kuoleena kun valintaan ei voi vaikuttaa.

Lapset tietysti valitsee "aikuistenkoon".
Kannattaa varautua tosiaan, ja ostaa heti XXXXXL kokoa!
 
vierailija
Kyllä kuolemalla voi vitsailla, mutta kun vakava kuolemansairaus iskee oikeesti, niin on kyllä vitsit vähissä. Parempi olisi keskittyä siihen, mitä ihmisen sielulle tapahtuu kuoleman jälkeen. Jos joutuu helvettiin, siellä kärventyy pahojen ihmisten sielut, eikä poispääsyä ole, sillä se rangaistus synneistä on Ikuinen ja loppumaton!
 
vierailija
Mä ostin koko perheelle arkut silloin kun luvattiin maailmanloppua mutta ei se tullutkaan. Säilytän arkkuja kellarissa ja niihin on tosi kätevä piilottaa lasten synttäri ja joululahjat. Yhdessä on vieraspeitot ja tyynyt ja muissa kausivaatteita mitä ei juuri nyt käytä.
 

Yhteistyössä