Ruotsi halutaan puhdistaa antamalla koronan levitä vapaasti sille otollisissa väestöryhmissä. Säästöä syntyy sossukuluissa :)

  • Viestiketjun aloittaja vierailijatengele
  • Ensimmäinen viesti
Ruotsalaisten lahjana myös läntinen Pohjois-Suomi saa koronaa Sveamamman mitalla. Mitä ne ruotsalaiset lupailivatkaan, jos suomalaisten hoitajien sallitaan jatkaa rajan yli kulkemista. Tehohoitoa sairastuneille työntekijöille? Miten he korvaavat suomalaiselle yhteiskunnalle aiheutuvat kulut?

Marinin ja Ohisalon on syytä laittaa selkeä sitoumuspaperi allekirjoitettavaksi Tukholmaan: Ruotsin on sitouduttava maksamaan kaikki Pohjois-Suomen koronatestaukset ja Ruotsissa työssä käyvien aiheuttamien tartuntojen jäljitykset, hoidot ja korvaukset tartutettujen työstä poissaoloajalta. Jos ei sovi, raja kiinni.

 
Viimeksi muokattu:
Nyt säästö syntyy jättämällä yli 70-vuotiaat hoitamatta. Mitään suurempaa porua tuskin syntyy, koska uusruotsalaisissa on huomattavasti vähemmän vanhuksia, tosi moni on saapunut maahan "17-vuotiaana".


Ruotsin mallin seuraamista havitteleville ajateltavaa, Ruotsin talous sakkaa siinä kuin muidenkin Pohjoismaiden koska vienti sakkaa.

 
Ruumishuoneet täyttyvät Ruotsissa. Vanhuksille tule kuume ja he kuolevat, eivät kuitenkaan (virallisesti) koronaan, koska heitä kieltäydytään testaamasta. Ruotsin kilpailukyky kyllä paranee, kun hoivattavat päästetään päiviltä.

Aftonbladet kertoo esimerkiksi huhtikuun 7. päivänä vanhainkodissa menehtyneestä 86-vuotiaasta Karin Janssonista. Hänen tyttärensä Lise-Lotte Hansson kertoo äitinsä olleen kuolemaansa edeltävänä päivänä oikein hyvävointinen. Yöllä tila kuitenkin heikkeni. Janssonilla oli 39 asteen kuume. Tytär sai tavata äitiään seuraavana päivänä vain suojavarusteissa. Iltakymmeneltä Jansson kuoli.

– Kysyin, oliko hänellä koronavirus, mutta he (henkilökunta) eivät uskoneet siihen, Hansson kertoo.

Karin Janssonin tyttärenpoika Ronnie Hermanssonin mukaan omaiset pyysivät koronatestiä, mutta vastaus oli kielteinen.

– Tuttavani anoppi kuoli lähes samaan aikaan samassa vanhainkodissa ja samoilla oireilla. Huomionarvoista on, että kuntaa ei kiinnosta selvittää kuolinsyytä. Vanhemmat sukulaiset jätetään hoivaan ja heidän oletetaan saavan hyvää hoitoa. Sitten se päättyy näin. Tämä on kamalaa, Hermansson kommentoi.

 
vierailija
Nyt Ruotsin asiantuntijat jo ihmettelevät miksi maa on jo seitsemäntenä koronaviruskuolemissa ja nousemassa kärkipaikoille. He ihmettelevät myös miksi tehohoitoa tarvitsevien ja kuolleiden määrä vain nousee. Tietenkin se nousee kun löysien rajoitusten ja terassiparveilun takia sairastuneiden määrä sen kun kohoaa ja nämä tartuttavat KAIKKI taas lisää ihmisiä jne. Italian epidemian alku suurella kuolleisuudella on Ruotsin laumaimmuniteettistrategian tie. Toivottavasti Suomen THL:n, HUSin ja STM:n "tartuntatohtorit" sekä Marinin hallitus eivät apinoi tätä strategiaa mm. 11 päivän toukokuun "koronatartuntakoululla", kuten kuulemma suunnittelevat kun kesäloma uhkaa tukahduttaa koko koronavirusepidemian Suomesta, eikä niin "tartuntatohtoreista" saa tapahtua.
 

Yhteistyössä