Pinklily
1 kurkku
½ juusto kuutioituna
2 pss katkarapuja
muutama miniluumutomaatti raikastamaan (4-5kpl puoliksi)
tillinippu
1rkl sitruunamehua
1tl mustapippuria
1pss herneitä
1prk herkkumajoneesia.
(monesti laitan myös keitettyä makronia)
Nuo sekotetaan yhteen ni hyvääää tulee
Ticoticon katkarapuvoileipä
pussillinen katkarapuja
majoneesia 3-4 rkl
valkosipulia 3 kynttä
paahtoleipää
kylmäsavulohilevite
tilliä
kanamunaa
majoneesin sekaan tilliä, murskatut valkosipulit ja katkaravut, sekoita
Paahda leivät ja leivän päälle kylmäsavulohilevitettä ja katkarapumajoneesi, koristeeksi kananmunaa ja tilliä
Helekkarin Heittomerkki ja katkarapupiirakka:
Olin laiska ja tein kaupan piirakkataikinaan.
Täyte:
1 pss katkarapuja
150g fetaa
½dl tilliä
muutama kirsikkatomaatti
1 tl sitruunapippuria
hiven valkopippuria
2 munaa
2 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
Esipaista pohjaa 10 min 200 asteessa. Laita täytteet pohjan päälle ja paista vielä n. 30 min. 200 asteessa.
kittyb:n Katkarapuwokki:
Riisinuudeleita
Katkarapuja
Pakastevihanneksia (porkkana, parsakaali, maissi sopii mainiosti)
Reippaasti currya
Soijakastiketta
Mausteyrttisekoitusta
Ripaus yrttisuolaa
Riisinuudelit kiehautettuun suolaveteen likoamaan, sillä välin wokkipannulla kasvikset kypsäksi, sekaan mausteet. Viimeisenä lisätään pannulle kypsät riisinuudelit + katkaravut ja käännellään pannulla, kunnes katkaravut ovat lämpimiä (ei liikaa, etteivät mene sitkeiksi!). Tykkään sekoittaa joukkoon tarjoiluvaiheessa fetaa, täydellinen makuyhdistelmä!
pypylleröinen ja valkosipulikatkaravut
Valkosipulin kynsiä reilu 10kpl, tässä tais olla 14.
chiliä
voita, tässä tais olla n.200g
katkarapuja 500g
Auraa hiukan vajaa paketillinen
persiljaa
öljyä sen verran, että saa sopivaksi tahnaksi.
ravut kulhoihin (tästä satsista tulee 6 tollasta annoskulhoa), muut aineet blenderillä tahnaksi, tahna päälle ja uuniin, kunnes on sopiva pinta.
Kerpeleen lohi-katkarapumuhennos:
Siinä on 600g lohta, ehkä n. 300-400g katkarapuja, Aurajuustoa n. puoli palaa, sekä naturellia tuorejuustoa puoli purkillista, kermaa 2dl (oli ihan liian suolasta, niin oli pakko lisätä ). Paistelin lohta hetken (pari minuuttia) pannulla, heitin sekaan katkaravut ja juustot ja kerman. Siinä se sitten muhi sellasen 10 minuuttia ja valmista
Vähän papuja seuraksi ja leivällä syötiin (Menee näköjään kylmänäkin)
1 kurkku
½ juusto kuutioituna
2 pss katkarapuja
muutama miniluumutomaatti raikastamaan (4-5kpl puoliksi)
tillinippu
1rkl sitruunamehua
1tl mustapippuria
1pss herneitä
1prk herkkumajoneesia.
(monesti laitan myös keitettyä makronia)
Nuo sekotetaan yhteen ni hyvääää tulee
Ticoticon katkarapuvoileipä
pussillinen katkarapuja
majoneesia 3-4 rkl
valkosipulia 3 kynttä
paahtoleipää
kylmäsavulohilevite
tilliä
kanamunaa
majoneesin sekaan tilliä, murskatut valkosipulit ja katkaravut, sekoita
Paahda leivät ja leivän päälle kylmäsavulohilevitettä ja katkarapumajoneesi, koristeeksi kananmunaa ja tilliä
Helekkarin Heittomerkki ja katkarapupiirakka:
Olin laiska ja tein kaupan piirakkataikinaan.
Täyte:
1 pss katkarapuja
150g fetaa
½dl tilliä
muutama kirsikkatomaatti
1 tl sitruunapippuria
hiven valkopippuria
2 munaa
2 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
Esipaista pohjaa 10 min 200 asteessa. Laita täytteet pohjan päälle ja paista vielä n. 30 min. 200 asteessa.
kittyb:n Katkarapuwokki:
Riisinuudeleita
Katkarapuja
Pakastevihanneksia (porkkana, parsakaali, maissi sopii mainiosti)
Reippaasti currya
Soijakastiketta
Mausteyrttisekoitusta
Ripaus yrttisuolaa
Riisinuudelit kiehautettuun suolaveteen likoamaan, sillä välin wokkipannulla kasvikset kypsäksi, sekaan mausteet. Viimeisenä lisätään pannulle kypsät riisinuudelit + katkaravut ja käännellään pannulla, kunnes katkaravut ovat lämpimiä (ei liikaa, etteivät mene sitkeiksi!). Tykkään sekoittaa joukkoon tarjoiluvaiheessa fetaa, täydellinen makuyhdistelmä!
pypylleröinen ja valkosipulikatkaravut
Valkosipulin kynsiä reilu 10kpl, tässä tais olla 14.
chiliä
voita, tässä tais olla n.200g
katkarapuja 500g
Auraa hiukan vajaa paketillinen
persiljaa
öljyä sen verran, että saa sopivaksi tahnaksi.
ravut kulhoihin (tästä satsista tulee 6 tollasta annoskulhoa), muut aineet blenderillä tahnaksi, tahna päälle ja uuniin, kunnes on sopiva pinta.
Kerpeleen lohi-katkarapumuhennos:
Siinä on 600g lohta, ehkä n. 300-400g katkarapuja, Aurajuustoa n. puoli palaa, sekä naturellia tuorejuustoa puoli purkillista, kermaa 2dl (oli ihan liian suolasta, niin oli pakko lisätä ). Paistelin lohta hetken (pari minuuttia) pannulla, heitin sekaan katkaravut ja juustot ja kerman. Siinä se sitten muhi sellasen 10 minuuttia ja valmista
Vähän papuja seuraksi ja leivällä syötiin (Menee näköjään kylmänäkin)
Viimeksi muokattu: