ruoka-allergioista..

jos jostain ruuasta tulee ihottumaa niin minkälaista se oikein on? hirveen hankala katsoa kun on atoopinen ihottuma, että milloin se on pahempana vai onko kyseessä reaktio johonkin uuteen ruoka-aineeseen. Viikko sitten aloitin kukkakaalin ja nyt on riisivelli uutena, tänään on pää ollut ihottuman peitossa enemmän kuin normaalisti.
Auttakee hyvät ihmiset!
 
Frida75
Tuttu tunne ja meillä syödään rintaa lisäks että oma ruokavalioni vaikuttaa myös. Sellasen huomasin et kun jätin kananmunan omasta ruokavaliostani pois, pojun ohimolla olleet ihottumaläiskät katos (ainaki vielä on pysyny poissa..). Mennään huomenna lääkäriin päälaella olevasta ihottumasta, joskohan siellä selviäisi jotain (tai sit ei..).
 
Huuhaa
Juttelin just lääkärimme kanssa näistä allergia-asioista ja hän sanoi, että juuri nämä atopiapohjaiset allergiat on hankalampi todeta, kuin sellaiset, joissa reaktio tulee välittömästi. Näissä ensin mainituissa saattaa kestää jopa viikon ennenkuin alkaa ilmetä mitään. Eli malttia uusien ruokien aloittamiseen. Itse pyrin pitämään väliä vähintään kaksi viikkoa uusien lajien välillä.
 

Yhteistyössä