Romanttisin leffan tai tv-sarjan kohtaus?

Mää oon kauhian romantillisella tuulella (juu, kk-kierron keskiväli ja voisin syödä iltapalaksi mun miehen). :giggle:

Mikäs ois sun mielestä niinku romanttinen kohtaus? Ei pornua, kiitos.

Mun mielestä yks kauneimpia on Downton Abbey-sarjan pääparin lääppimiset.

Päähenkilö (tummatukkainen) Mary, joka on moneen kertaan hylänny häntä vokotelleen Matthewin, on lopulta rakastunutkin ko.mieheen.
Matthew taas on Maryn aiemmin arpoessa ottanu brittiläisestä velvollisuudentunnosta ihan-kivan-mutta-tylsän Lavinian (lopussa se porkkanapää), jonka kans on menny kihloihin.

Mutta Matthew haluaisi Maryn.

Tuo kohtaus on aivan huikeesti kuvattu, kelmeä valaistus mitä oli 1900-luvun alun sähkövaloissa, musiikki siinä loppupuolella. Halusin tuon nähdessäni matkata 1900-luvun alkupuolelle...

 
vierailija
No tää tuli mieleen. Jack näkee elämänsä rakkauden ja koko muu maailma katoaa ympäriltä. Yläluokkainen tyttö valitsee sillan alla majailevan pojan jolla on kymppi taskussaan eikä muuta ohi miljonääri miehen joka pitää rosea vankinaan ja määrää mitä saa tehdä. Mut jack tsemppaa ja nostaa rosen kuilusta ja he viettävät rakkauden täyteisen elämän joka on lyhyt. He valitsevat rakkauden materian sijaan ja rose löytää unelmansa ja rakkauden köyhästä miehestä jolla ei ole muuta tarjottavaa kuin hellä sydän :). Ja lopussa he saavat toisensa unelmissa ja kaikki on hyvin.
 

Yhteistyössä