ripuli harmahtavaa "vaahtoista"

  • Viestiketjun aloittaja monivamma
  • Ensimmäinen viesti
monivamma
onko merkki jostain. ti asti ollut, lisänä kuume, nokkosrokko (kolmatta viikkoa), silmätulehdus. lääkkeinä atarax, aerius, oftan tipat ja voide, pronaxen kuumeeseen, (lactophilukset)

prkl
 
monivamma
ma käyty kahdesti lääkärissä. soitettu neuvolaan, lääkäriin monesti viikolla. lääkkeistä mikään ei niiden mukaan tee mahavaivaa :/
nokkosrokkoon ei löydy aiheuttajaa, ja se on välillä tosi paha varmaan 50% vartalosta ihan ihottumalla.
ikää 2v8kk.
tänään kakka muuttunut tuollaiseksi, mitään "uutta" ei ole syönyt ja tällä viikolla vielä vähemmän ylipäätään mitään kun ei maistu.
 
Silencio harmaana
ymmärsinhän oikein, että tuo lääkitys on määrätty nimenomaan nokkosihottumaan? mutta jos ei tiedetä, mikä nokkosihottuman aiheutti, niin hankalaa on? ette ole vaihtaneet pesuaineita tai huuhteluaineita?

lääkäri varmasti käski rasvaamaan kortisonilla reippaasti ja käyttämään pelkkiä sileitä ja pehmeitä puuvillavaatteita? kyllä minunkin mielestäni tuo kakka voi johtua joko lääkkeistä tai sitten olla allergiaoire eli aiheuttaja voi olla sama kuin tuossa nokkosihottumassakin? onko teillä koskaan ollut mitään allergioita? eihän kotona ole uusia kukkia, voiko aiheuttaja olla esim. joulukuusi tai vastaava? uutta hammastahnaa tai mitä tahansa uutta, joka voisi aiheuttaa allergisia oireita?
 
monivamma
lääkitys on nokkosrokkoon. ja silmätulehdukseen. ei ole mitään uutta, kuusikin heitetty jo ajat sitten pois.. oli puhe tuosta rasvauksesta ja minä näin sen turhana kun ihottuma vaihtaa paikkaa niin nopeasti, ja lääkäri sanoi että näin pienille ei ihan äkkiä aloiteta kortisonia suun kautta. mitään allergiaa ei ole ollut.
tällä viikolla kun söi huonosti tuli ihottuma pahempana klementiinin jälkeen, mutta niitäkin on syönyt ikänsä ja muita sitrushedelmiä. voisko allergia muka paukahtaa yhden äkin?
 

Yhteistyössä