Riikka Purra vs Ossi Tiihonen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Pidän Purran koronakantaa ristiriitaisena ja hajottavana. Hän pidättäytyy ottamasta vahvaa kantaa itsenäisen Suomen historian toiseksi merkittävimpään kysymykseen, sotien jälkeen kaikkein merkittävimpään. Nyt olisi pitänyt taistella raivolla segregaatiota vastaan, koska tämä tie on kaikkialla muuallakin johtanut entistä syvempiin ahdistuksen aikoihin - työssäkäyntiä voidaan rajoittaa, esim. hoitajat voidaan helposti pakottaa piikille ainoana vaihtoehtona potkut työpaikalta. Miettikää! Palkka jo valmiiksi törkeä, ala-arvoinen.

Minusta vain nostamalla OSSI TIIHOSEN puheenjohtajaksi perussuomalaiset voisi vielä osoittaa olevansa äänestyskelpoinen puolue, muuten siitä on tullut ULKOA OHJATTU, KONTROLLOITU HYVÄ VELI -KERHO, JOKA VAIN NÄENNÄISESTI HIEMAN PANEE HANTTIIN HALLITUKSEN HULLUIMMILLE SUUNNITELMILLE, KUITENKIN HALLITUKSEN HYVÄKSYNNÄLLÄ. HALLITUS HYVÄKSYY PERSUILTA MALTILLISEN KRITIIKIN, MUTTA EI VAHVOJA KANTOJA. Tästä todistaa Purran ristiriitaisuus. Kuulemma Purra myös oli uhkailtu hiljaiseksi, jotta fasistipassi saatiin menemään läpi, vaikka perussuomalaiset sitä muka vastustivat.
 
vierailija
Miten ihmeessä tämä on historian merkittävin kysymys? Miten tämä on edes tämän vuoden merkittävin kysymys? Vöhemmän tunteenpaloa ja enemmän konkretiaa, kiitos.
 

Yhteistyössä