Riikka Purra: "Rajalakiesitys on saatava läpi – ”Jotta meillä olisi keino suojata itseämme, rajaamme, kansallista turvallisuuttamme ja vakauttamme”"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Rajalaki eli ”lakiesitys väliaikaisista toimenpiteistä välineellistetyn maahantulon torjumiseksi” saavutti tänään tärkeän etapin, kun lakiesitys meni läpi eduskunnan perustuslakivaliokunnan äänestyksessä. Perussuomalaisten puheenjohtaja, valtiovarainministeri Riikka Purra kirjoittaa lakiesityksen valtavasta merkityksestä Suomelle: lakia tarvitaan, koska nyt voimassaolevat sopimukset, lainsäädäntö ja kansainväliset velvoitteet eivät vielä mahdollista suojautumista välineellistetyltä laittomalta maahantulolta."


Taas viisaita sanoja suuresti arvostetulta valtiovarainministeri Riikka Purralta. (y)
 
vierailija
Turha perustella lakia millään olemattomilla tontuilla, joita ei nytkään tule suomeen. Kannattaa miettiä keneen se oikeasti kohdistuu. Se on ukrainalaiset ja perussuomalaiset ajaa heidän aseman heikennystä putinin toiveesta
 
vierailija
OrpoPurra nyt on muutenkin lisännyt Venäjänkauppaa tänä vuonna. Kaasua tulee edelleen Venäjältä suomeen, putinin trollit jatkaa tälläkin palstalla, persuja oli Viipurissa juhlimassa Venäjän voittoa suomesta toisessa maailmansodassa ja suomi vie edelleen kiihtyvällä tahdilla kuparia venäjän tykistöammuksiin.

Tämä on vain yksi hyvä teko Putinin edessä Ukrainaa vastaan
 
vierailija
Huvittaa kuinka porukka oikeasti kuvittelee tuosta laista olevan jotain hyötyä. Ilmeisesti sisällöstä ei ole mitään hajua. Siellä nimittäin erikseen mainitaan, että käytännössä kaikki rajalle tulevat pitää päästää läpi ja sitten ne muutamat, joita mahdollisesti oltaisiin käännyttämässä kun eivät osaisi vedota hengenvaaraan tai kertoa olevansa seventeen, olisi tarkoitus käännyttää yksittäisen suorittavan tason virkamiehen päätöksellä kansainvälisen lain vastaisesti. Eli käytännössä yhtään sellaista päätöstä ei tulla tekemään koska yksikään rajavartija ei tule sellaista päätöstä nimiinsä ottamaan. Täysin susi laki, mutta uppoaa persuihin kuin kuuma veitsi voihin. Ja sehän riittää koska persuille riittää öyhötys, vaikka samaan aikaan maahanmuuttajien määrässä rikotaan taas ennätyksiä.
 

Yhteistyössä