Repesin sitten nauramaan miehelleni heti seksin jälkeen

  • Viestiketjun aloittaja nainen
  • Ensimmäinen viesti
nainen
Ja eikös se joidenkin mielestä ollut ihan kamalaa jos nauraa toiselle seksin aikana tai jälkeen?!?

Sattui vain niin hauska juttu, että olen nyt useampanakin päivänä nauranut yksinäni sille töissä.

Oltiin siis harrastettu miehen kanssa seksiä ja olin miehen päällä selkä mieheen päin. Hommat oli ohi ja mies kaatoi minut selälleen mahansa päälle vehje yhä sisälläni ja kippasi siitä mut sängylle, etten vaan valuttaisi lastia miehen päälle. No mies kippasi minut sen verran rivakasti, että vehje luiskahti vauhdilla sisältäni ulos ja kun vielä suht jäykkänä oli, niin roiskasi osan lastista suoraan miehen omalle naamalle. :D minä sain sellaisen hepulikohtauksen ja nauroin vedet silmissä ja räkätin ja pelkäsin koko ajan, että lapset herää minun hirnumiseen. Nauroin vaan miehelle, että kannattaa varoa, ettei roisku silmiin, kun yhdessä seksiohjelmassakin yhdelle naiselle kävi niin, että silmiin roiskui spermaa, niin silmätulehdushan siitä tuli ja silmä punotti viikon. :eek:
 
Sanoisin
että tässä tapauksessa mäkin oisin revennyt! :LOL: Eikä meillä tuo seksi muutenkaan ole niin vakavaa, kyllä me välillä molemmat nauretaan mitä kummallisempia juttuja.
 
nainen
Alkuperäinen kirjoittaja Sanoisin:
että tässä tapauksessa mäkin oisin revennyt! :LOL: Eikä meillä tuo seksi muutenkaan ole niin vakavaa, kyllä me välillä molemmat nauretaan mitä kummallisempia juttuja.
Mies on muutenkin aina tuon lastin kanssa sen verran varovainen, ettei vaan hänen päälle valahtele ja vuosien aikana olenkin tottunut siihen, että jos olen päällä, niin kippaa minut siitä varovasti pois. Vieläkin naurattaa ajatus. Eilenkin kun menin kotiin töistä ja mies tuli ovella vastaan, niin repesin samantien uudelleen.
 
sweetie girl
Olisin minäkin nauranut
Mut vielä pahempi on, kun kesken seksin alkaa nauramaan (näin kävi eksän kaa) :whistle:
Ei ollut mitään syytä ja miä vaan hihittelin lähes systeerisenä, pikkasen suuttu :xmas:
Itse nykyisen poikaystävän kanssa ei yhdyntä onnistunut vaikka yritimme ja aloin hihittelemään:D vähän hävetti.. sanoin vaan en mä sulle naura, mutta sänky vaan tärisi kun oli niin hauskaa:D (mulla siis) :p toinen osapuoli tais suuttua:D paras kohta oli kun muutaman minuutin jälkeen vehje pieneni ja mies meni selälteen sängylle koska yhdyntä ei onnistunut ja minä vaan räkätin tunteella, pyytäen anteeksi samalla :D huh, vielläkin naurattaa! mutta hävettää myös:D
 
"vieras"
Minulle tuli joskus aivan kauhea naurukohtaus seksin aikana mitenkään liittymättä seksiin. Mies ei ollut milläänsäkään, painoi vain menemään ja minä en saanut enää loppuaikana naurua katkeamaan, kun alkoi huvittamaan se tilanne vielä :D.
 

Yhteistyössä