Remonttia vauvan kanssa

Neidillämme ikää 4 kk ja ensi viikolla pitäisi aloittaa omakotitalon remontointi. Johon sitten toivottavasti n. kuukauden päästä pääsemme muuttamaan. Onks kellään hyviä vinkkejä, kokemusta miten vauvan kans remontin saa sujumaan hyvin. Siis niin että itekkin pystyis tekeen jotain....
 
pikkuprinsessa
kuvittelin että sitteriin istuttaminen toimisi mutta toisin kävi......... vähän väliä saa olla hoitamassa lasta. juuri kun pääsee työn touhuun on jo nälkä tai kakaat housussa tms..... tytön synnyttyä remontti oli kesken ja hommaa on riittänyt vielä vaikka tyttö on jo 3,5 kk vanha. totesin jo aikaa sitten että jos haluan jotain saada tehokkaasti aikaseksi kannattaa hommata babysitteri hoitamaan lasta. meillä on kummi babysitteröinyt monena viikonloppuna kun ollaan rempattu. tyttökään ei rasitu niin paljoa kun saa olla kotona ja näkee äitiänsä päivän mittaan.
 
yksi
Vauva päiväunille pihalle vaunuihin ja sillä aikaa äiti voi yrittää tehdä, mitä ehtii. Ei kannata tehdä mitään sellaista hommaa, jota ei voi jättää keskenkaiken samantien.
 
Ipsu
Meidän lapsukainen on ollut vankasti valvojatyyppiä koko pienen elämänsä. Joten on turha haaveilla siitä, että vauva nukkuisi ja saisit tehtyä sillä aikaa jotakin. Itse löysin loistavaksi avuksi kantoliinan. Solmi baby piukasti kantoliinaan, ja ala hommiin. Siellähän pikku apulaisesi keikkuu ja saat kädet vapaaksi, ja pystyt tekemään. Tiesitkö muuten, että kantoliinassa oleminen myös kehittää pienokaisesi liikunnallisia valmiuksia!
 

Yhteistyössä