Relaatio 650 Pääkallo

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No en ole keksinyt. Jos jonkinmoista olen kokeillut eikä mikään ole käynyt. Olkoon mun puolesta koko loppuratkaisu
Samat olotilat on täällä loppuratkaisun suhteen sekä kello 6 5. Ei ymmärrä mikä yhteys kelloon tuossa haetussa sanassa onpi, on menty kirjoja,lauluja,elokuvia,taidetta yms läpi wikissä,kirjasampo, imdb,fono,google eikä mikään tahdo osua oikeaan. Pitää näköjää uusia sanoja keksiä kohta suomenkieleen :D
 
vierailija
Kiitos vihjeistä, loppuratkaisun sentään sain.
Kelloon en saa Bigben kelloa menemään, oisko hieman lisää rautalankaa tuohon kelloon??
Vastaan itselleni, ei se olekee bigben.
Tulihan se relaatio vihdoin valmiiksi asti.

Tekijälle kiitos oli haastava relaatio ja kiva tehdä siihen asti kunnes tuli nämä haastavimmat sanat eteen. näihin muutamaan haasteellisempaan olisi voinut lisätä niihin parit auttavat sanat mukaan.
 
vierailija
Vastaan itselleni, ei se olekee bigben.
Tulihan se relaatio vihdoin valmiiksi asti.

Tekijälle kiitos oli haastava relaatio ja kiva tehdä siihen asti kunnes tuli nämä haastavimmat sanat eteen. näihin muutamaan haasteellisempaan olisi voinut lisätä niihin parit auttavat sanat mukaan.
Joo mulla tuli aika paljon ongelmia yhdistelyviivojen kanssa, ja nimenomaan tuosta kellosta jäi se suomalainen versio kokonaan pois, kun en saanut sanaa liikuteltua ollenkaan ilman, että kaatui editori. Parissa muussakin ruudussa oli sama ongelma. Voi olla, että muokkailin ja siirtelin sanoja niin paljon.
 
vierailija
Silta 4+3+5 olis voinut ennen tuota laittaa sen sillan paikan. En vieläkään tiedä mistä lähteestä löysit 4+3+5 muodon,sillä wikissä/imdb sitä ei ollut..

Kello 6+5 esim se suomalainen versio ensin , sirkus ruudussa akr-put joku selventävä sana ensin enne 11 kirj. samoin klo-pel 11 väliin jotain ohjaavaa sanaa oikeaan suuntaan. Inari ruudussa kär-vetu väliseen olis kans kaivannu jotain ohjaavaa sanaa alkuun. Liisassa bat 3+6 alaspäin sama juttu. Mutta silti hyvä rellu tämä oli, seuraavassa sitten parantaa sanojen yhdistämistä paremmin. Kiitos tästä relaatiosta! :)
 
vierailija
Vielä kolme ruutua auki, saisiko näihin apuja
Ruutu 2/2: LuRa 4 ja siitä 5/8 So ; so 5+8 Mexican actress, producer, writer and director, 4 kirj saat tuosta (en ymmärrä miten toi 4 edes liittyy luraan)
Ruutu 2/4: So ja Va väliin 8 ; lyhennä va 4 kirjaimiseksi niin saat 8. alkaa va..
Ruutu 4/4: Ba ja Tä väliin sanat 3/6 ja 10; 3/6 suomalainen muusikko,yksi perustaja lauluyhtye four cats, siitä saat myös 10
 
2/3 ei-sohloja
Olipa todella huonosti tehty relaatio, ei selvästikään tekijä ollut viitsinyt tehdä ketjuja , vaan tylsästi teki nk. umpiperiä paljon.

Eikä tekijä ollut perehtynyt relaation tekemisen sääntöihin, sillä muutamaa välisanaa oli useampikin ratkoja täälläkin kaivannut. Kirjoitusvirheitä oli relaatiossa liikaa, jo mm. Pääkallo-ruudun pääsanasta lähtevä sana oli saatu väärin, dia des muertos on wikipediassa dia DE muertos. Ja tuossa on jo iso ero, kun sanoja lähdetään etsimään. Oikea sanamuoto ja kirjoitusasu on siis suomenkielisen wikipedian antama asu.

Ja muutenkin voisi vähän miettiä sanojen relaatiuden järkevyyttä, ettei vaihtoehtoja ole useita kymmeniä, etenkin näissä umpiperissä (esim. kallio -> elämänmeno ja pallo -> keilapallo.

Toivottavasti ensi kerralla onnistuu paremmin.
 

Yhteistyössä