Rehellisesti; Kuinka moni täällä kaipaa joskus piiskaa?

  • Viestiketjun aloittaja "Ina"
  • Ensimmäinen viesti
85-kiloinen
Olisihan se jännä nähdä,miltä sellainen äijä näyttää, joka homman pystyisi hoitamaan. Ei taida Suomenniemellä enää elellä sellaista miestä, joka on oikeasti aikuisen miehen piiskannut ihan kurinpalautus mielessä. Hattua nostaisin, jos minulle joku sen tekisi.
 
niii
[QUOTE="Ina";22765896]Niin, siinäpä se. Puolisolta, joltain sukulaiselta tai tuntemattolta.[/QUOTE]

En kaipaa piiskaa. Lapsuudessa on niin monet kerrat peloteltu "koivuniemen herralla ja karhun kävelyllä sammaleella".
Tosin en muista saaneeni näitä koskaan. (tai sitte muistikuvissa on jotain kun kuitenki pelkään piiskaa)
 
Vitsastelija
Ei olisi kiva, jos piiskaaja olisi joku tuttu. Aina, kun se tulisi vastaan, niin hävettäisi se piiskan saanti, se saattaisi vielä muistuttaa asiasta.

Mutta jos puhutaan oikeasta piiskaamisesta, niin sehän tapahtuu väkipakolla ja ilman saajan suostumusta. Muussa tapauksessa kysymyksessä on vain leikki.
 
Pohdiskeltu on
Moni haaveilee selkäsaunasta, mutta kun sen sitten saa, niin vastaako se odotuksia, vai onko se pettymys? Mikä piiskan saannissa on aikuisena yllättävintä? Mikä erosi eniten ennakko-odotuksista?
Onko sinulla muita havaintoja asiasta?
 
Yäää...
Olisihan se mukava kokemus, jos joku riski mukavan näköinen mies vaikka leikkimielellä vähän piiskaisi. Työkavereissa on yksi, jonka piiskattavaksi suostuisin ilomielin.
 
vierailija
Voisi olla joskus kiva kokeilla niin, että joku naishenkilö piiskaa tätä "poikaa". Yhteiset säännöt olisi turvallisuuden vuoksi sovittu, mutta kuitenkin nainen olisi se, joka määräisi tarkat yksityiskohdat.
Oleellisinta ei olisi kipu, vaikka lopussa itku pääsisikin, vaan keskinäinen kemia, vallan kohteena oleminen ja se, että tilanne kestäisi pitkään ilman, että tietäisin, että miten pitkään.
 

Yhteistyössä