"Realistinen vaihtoehto on, että isänmaa ei kestä paria vuotta tätä [Marinin] hallitusta"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Maahan tulisi Persujen, Kokoomuksen ja Kepun PersKeKo2 ja sitä maa ei todellakaan kestäisi
Ek, Suomen yrittäjät, Perheyritysten liitto, MaRa ja MTK johtaisivat maata. Näiden omaedunvalvonnalla mitään rajoituksia ei saataisi aikaan vaikka tilanne pahenisi ja BF ym. elinkeinottelutukipotti kasvaisi rajattomasti. Työläisten koronakikytys alkaisi saman tien sekä työttömien armoton aktiivikurmotus ja ilmaispakkotyö.
 
vierailija
Itse asiassa persuissa on puolueista ihan tutkimustenkin mukaan eniten työttömiä kannattajia 11% jotka ihan varmasti haluavat persut kokomuksen kanssa hallitukseen :)
 
vierailija
Itse asiassa persuissa on puolueista ihan tutkimustenkin mukaan eniten työttömiä kannattajia 11% jotka ihan varmasti haluavat persut kokomuksen kanssa hallitukseen
Jos ja kun persut pääsee hallitukseen 2023 ja ottaa haikailemansa kokoomuksen ja kepun PersKeKo2 porvaripersuhallitukseen hallituskumppaneiksi, niin sulaa äkkiä tuo työttömien kannattajien 11% ja myös suuren osan työläiskannattajien massa. Se on sitten PetosJytky!2(tm) ja demarit hakkaa seuraavissa vaaleissa ennätyksiä +30%:n kannatuksella. Tuhoa tuo PersKeKo2 ehtii tosin tehdä paljon, kuten teki PersKeKo ykkönenkin ja sen jatke SinKeKo eli syntikekohallitus porvarien tunkkaisen luokkataistelun nyrkki.
 
vierailija
vierailija
Kun oikeistolaista PersKeKo-porvaripolitiikkaa taas alkavat persut hallituksessa toteuttamaan, lähtevät työttömistä lähes kaikki ja työläiskannattajistakin suurin osa, ja persuista tulee taas noin 10%:n puolue hallituskauden jälkeen. Persujen onni on vain se että kansan muisti on erittäin muistisairaan lyhyttä ja taas PetosRytky kakkosen jälkeenkin melko pian yksinkertaiset viestit purevat yksinkertaisen kansaan ja aaltoliike jatkuu hajottaen proletariaattia porvarien eduksi.
 
"Jäsenistä työssäkäyviä on noin puolet, ja eläkeläisiä joukossa on noin kolmasosa. Työttömien osuus on perussuomalaisten jäsenistössä (11 prosenttia) suurin."
Tässä vähän uudempaa dataa työttömien suosikkipuolueesta: http://www.stat.fi/til/evaa/2019/evaa_2019_2019-04-24_tie_001_fi.html
 

Yhteistyössä