Rattaita ostamaan pitäis lähteä, viimehetken vinkkejä? :)

Eli, meillä on kaksi lasta, joista molemmat vielä tarvii rataskyytiä (reilu 2,5v ja pian 9kk). Meillä on isot tuplat, matkarattaat ja yhdistelmät sekä seisomalauta tällä hetkellä.
Yhdistelmät vetelee viimeisiään, tuplat on ok, mutta vie paljon tilaa, ja matkarattaat on hätävarana hyvät. Seisomalauta käy sitten molempiin yksösrattaisiin tarvittaessa.

Nyt olis tarkoitus ostaa uudet rattaat. Kriteerit olis seuraavat:
- Täytyy käydä vastasyntyneelle kopan tai lämpöpussin kanssa (koppa on valmiina sekä lämpöpussikin), että käy sit aikanaan seuraavalle vauvalle :) Eli siis täysi makuuasento ehdoton!

- Painoraja sais olla ainakin 20kg tai tieto että kestää niin painavaa. Meidän nuorempi on jo yli 11kg, eli en viitsi ostaa mitään 15kg painorajalla olevia rattaita.

- Rattaisiin olis hyvä saada joko a)sisaristuin tai b)Brion seisomalauta (tämä meiltä jo löytyy). Tai molemmat jos seuraava lapsi sattuu syntymään pienellä ikäerolla :D

- Pitää mahtua henkilöauton konttiin (ei farmari)

Itse jotenkin ihastuin P&T Navigatoreihin, tai sit 2ME atlanta-merkkisiin, myös Emmaljunga Scooter 2.0 oli listallani... Carena Free oli myös harkinnassa, mutta hylkäsin sen pienen painorajan vuoksi.
 
[QUOTE="Anne";27642554]Vilkaise kikiwelt.de. Tulee viikossa max.kahdessa ja riippuen tuotteista ~100e halvempaa kuin Suomesta. Tilasin sieltä juuri yhdistelmät autokaukalolla :)[/QUOTE]

Kiitos, mutta ihan Suomesta jostain liikkeestä olis tarkoitus ostaa, että pääsee kokeilemaan eka :) Kurkkasin silti tonne, mutta eipä sieltä oikeen mitään hypännyt silmille, että olis alkanut kiinnostamaan...
 
sama juttu
Onko kenelläkään kokemusta tuosta Atlanta 2 ME -rattaista tuplarattaina sisaruksille?? En ole kuullut mitään kommenttia siitä ja nyt haluaisin tietää mitä muut ovat mieltä. Joku uusi merkki, jota ainakin Tampereelta saa.. Kiitos vastauksistanne!!

Meilläkin alkuvuodeksi tarvittaisiin tuplat vauvalle ja taaperolle.
 
timmyjen omistaja
[QUOTE="teutonia";27642766]Seisomalaudasta en tiedä, mutta Teutonia Timmy, nykyään ilm. Junior on aika näpsäkkä paketti. Menee vastasyntyneelle ja kuomun saa vaihdettua toisinpäin.[/QUOTE]

Samaa suosittelen (uudesta nimestä en tiennykkään...)
 
"vieras"
Älä jämähdä tuohon yhteen lautaan, selvitä liikkeessä, että siihen jokin lauta menee (kaikki ei mene kaikkiin). Uusi lauta on pieni investointi, mitä saat vielä pienennettyä myymällä sen brion laudan pois.
 

Yhteistyössä